Srijeda, 11 Prosinac 2019 01:00

Jesenske prvake Kvalitetne lige mladeži - starije pionire NK Slavonija primio požeški gradonačelnik Darko Puljašić

POŽEGA - Stariji pioniri Nogometnog kluba Slavonija, mladi nogometaši rođeni 2005. i 2006. godine, sa svojim trenerom Goranom Jurkovićem i voditeljem škole nogometa NK Slavonije Krešimirom Brkićem, bili su jučer gosti požeškog gradonačelnika Darka Puljašića.

Naime, mladi požeški sportaši su ostvarili izvrstan uspjeh jer su osvojili naslov jesenskog prvaka 1. Kvalitetne nogometne lige mladeži Slavonije i Baranje na kojemu im je odlučio čestitati gradonačelnik Puljašić.

- Ovo je jedna generacija za koju možemo reći da je kralježnica NK Slavonije, a nadam se da će netko od vas dogurati i do puno ozbiljnijih klubova. Nogomet u Požegi ima dugu povijest i drago mi je da smo se uspjeli u posljednjih nekoliko godina bolje organizirati što je rezultiralo vašim postizanjem ovih izvrsnih rezultata. Grad Požega će s upravom NK Slavonije i s vašim trenerima raditi na tome da poboljšamo uvjete, a pripremamo se i za jedan veliki projekt izgradnje stadiona. – poručio je gradonačelnik Darko Puljašić.

Ispred Škole nogometa NK Slavonije gradonačelniku se na prijemu zahvalio njezin voditelj Krešimir Brkić koji je tom prigodom čestitao i igračima te treneru na svemu što su postigli. Ekipu starijih pionira čine igrači 2005. i 2006. godišta, a većina njih trenira dugi niz godina.

- Od ljeta su dečki imali osamdesetak treninga, 13 prvenstvenih utakmica, 4 selekcije u 2006. godištu te 4 utakmice Kupa. U tom razdoblju su ostvarili 10 pobjeda, 3 neriješene utakmice i jedan poraz, a osvojili su i Županijski kup. Na treninzima su redoviti što je vrlo pohvalno, a imamo i veliku potporu Kluba kada su u pitanju tereni i oprema. – rekao je tener Goran Jurković.

 

(pozega.hr)

Pročitano 2024 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 17 Prosinac 2019 13:49