Ponedjeljak, 09 Ožujak 2020 01:00

Požega poražena od Hajduka na gostovanju u Pakracu u 14. kolu Međužupanijske nogometne lige SB - PŽ

PAKRAC - Domaći Hajduk je očekivano došao do sva tri boda u dvoboju protiv Požege, a sve je praktično bilo odlučeno u prvom poluvremenu kada su Pakračani došli do dva pogotka prednosti zahvaljujući Deitzmanu i Petroviću koji je pogodio s 11 metara. Čim se krenulo u nastavak i posljednje dvojbe trećim pogotkom za Hajduk otklonio je Komljenović.

U posljednjim trenucima utakmice počasni pogodak za Požegu s istog mjesta kao i Petrović zabio je Matanović.

– "Dobro provedene pripreme od 8 tjedana i stvarno dobar odaziv i pristup igrača, rezultirali su uspješnim proljetnim starom u KUP-u i u prvenstvu. Znamo da je Požega imala značajne izostanke na današnjoj utakmici, no ni mi nismo imali sve snage na raspolaganju. Pobijedili smo u vrlo korektnoj utakmici, a rekao bih da naša pobjeda ni u jednom trenutku nije bila ugrožena"– komentar je Siniše Grubišića, trenera Hajduka.

– "Čestitke Hajduku na zasluženoj pobjedi i fer i korektnoj igri i puno sreće u nastavku sezone. Mi se okrećemo sljedećem kolu." – rekao nam je Miroslav Lujić, trener Požege.

Nogometaši Požege u sljedećem, 15. kolu gostuju u Oprisavcima kod Zadrugara. Utakmica na igralištu "Zvrtak" igrat će se u nedjelju, 15. 03. 2020. s početkom u 15,00 sati.

Prije toga Požega će u Kuzmici kod domaćeg istoimenog četvrtoligaša odigrati utakmicu 2. kola Županijskog nogometnog kupa. Taj susret na rasporedu je u srijedu, 11. 03. 2020. s početkom u 18,00 sati na tamošnjem igralištu ˇ"Park".

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 1108 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 09 Ožujak 2020 14:41