Petak, 03 Travanj 2020 02:00

Podržite NK Dinamo Vidovci Dervišaga u Sportalovom izboru najbolje himne amaterskih klubova Slavonije i Baranje

POŽEGA - Kako nema sportskih događanja regionalni sportski portal "Sportalo.hr" napravio je natjecanje za najbolju himnu amaterskog kluba u Slavoniji i Baranji. Natjecanju se odazvala 44 kluba. U jučerašnjem polufinalu himna "Plava pobjeda" NK Dinamo Vidovci - Dervišaga je pobijedila NK Slogu iz Vrpolja. Anketa se održava preko facebooka tijekom cijelog jučerašnjeg dana, a otvareno je za dosadašnju anketu rekordnih 9 063 glasa, Dinamo je skupio 4 634, a “Ide Sloga” 4 429 glasova. 

U drugom polufinalu Dilj (Vinkovci) je bio bolji od Bedema (Ivankovo). Tu je glasalo 7 566 ljudi, od toga 3 663 za Bedem, a preostalih 3 893 za pobjednika,

Anketa traje puna 24 sata, od 8,00 sati danas pa sve do sutra (subota, 04. 04.) do 8,00 sati te Vas sve pozivamo da glas date za himnu našeg gradskog kluba koji se natječe u 1. Županijskoj nogometnoj ligi. Sve što trebate je otići na Facebook stranicu Sportala.hr ili NK Dinamo Vidovci Dervišaga i kliknuti na grb Dinama.

Molimo Vas ispred Požeškog športskog saveza i NK Dinamo Vidovci Dervišaga da podijelite ovu informaciju i da glasate kako bi Vidovčani pobijedili na ovom zanimljivom natjecanju.

Redakcija Sportala je još prije polufinala kontaktirala sva četiri kluba i u duhu onoga što je ovo natjecanje i trebalo biti, a to je zabava i širenje prijateljstva dogovorila prijateljsku utakmicu. Bez puno razmišljanja u sva četiri kluba dogovor je prihvaćen, kada prođe korona kriza na teren će dva finalista, pobjednik će biti domaćin, a poraženi počašćen i večerom nakon utakmice! Tako će ova priča nastala zbog nedostatka sporta koja je izazvala ogromnu pažnju javnosti imati svoj sportski nastavak.

Sve čestitke Sportalu na ovoj akciji, a nakon ovog kreće još jedno natjecanje u izboru za slavonsku sportsku legendu. 

Pročitano 3128 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 03 Travanj 2020 10:35