Četvrtak, 16 Srpanj 2020 02:00

Održan plenum klubova Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod - Požega

PLETERNICA - Plenum klubova Međužupanijske lige Slavonski Brod – Požega održan je jučer u Pleternici. Između ostalog na sastanku je obavljen i ždrijeb natjecateljskih brojeva kojima se kroji raspored sezone. 

Liga će i u svom drugom izdanju brojati 14 klubova, umjesto prvaka Slavonca iz Bukovlja koji će u novoj sezoni igrati u 3. HNL Istok te Željezničara koji se nije prijavio za natjecanje u MŽNL i po svemu sudeći se gasi, u novoj sezoni MŽNL u njoj će kao novaci nastupiti Dinamo iz Vidovaca i Slavonac iz Nove Kapele. Barem bi tako trebalo biti s obzirom da je postupak u kojem se Croatia iz Mihaljevaca žali na odluku NS Požeško slavonske županije još uvijek aktualan, no po svemu sudeći Vidovčani će biti ti koji će u viši rang.

Ples kuglica u prvom kolu koje će se igrati 22/23. kolovoza spojio je sljedeće parove: Svačić (Stari Slatinik)– Omladinac (Gornja Vrba), Požega – Mladost (Sibinj), Kuzmica – Kaptol, Sikirevci – Tomislav (Donji Andrijevci), Zadrugar (Oprisavci) – Lipik 1925, Jakšić – (Dinamo Vidovci).

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 1443 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 22 Srpanj 2020 13:17