Ispiši ovu stranicu
Utorak, 04 Kolovoz 2020 09:47

Nogometaši Slavonije i vidovačkog Dinama ostvarili plasman u polufinale Županijskog kupa

POŽEGA - Protekog vikenda odigrane su sve četiri utakmice 3. kola odnosno četvrtfinala Županijskog nogometnog kupa. Slavonja je u subotu, 01. kolovoza na svom terenu svladala Hajduk (Pakrac) rezultatom 4:1. Dva pogotka postigao je Ivan Peharda, a po jedan Matej Peharda i Karlo Antunović.  Strijelac za Hajduk bio je Petrović. 

Ostala tri susreta odigrana su u nedjelju, 02. kolovoza. Dinamo je na svom igralištu u Vidovcima istim rezultatom svladao Kuzmicu u susjedskom derbiju. Pogotke su postigli Mateo Janjić, Matija Sokić, Tomislav Žuljević i Filip Matošević dok je jedini strijelac za goste bio Marić.

Slavija je svladala Kutjevo na njegovom stadionu rezultatom 2:3 dok je BSK Buk na svojoj Hrvatskinji rezultatom 7:1 bio bolji od Dobrovca. 

Polufinalni susreti na rasporedu su narednog vikenda, a u ponedjeljak, 03. kolovoza su u prostorijama Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije ždrijebom određeni parovi. U subotu, 08. kolovoza u 18,00 sati u Pleternici se sastaju Slavija i Slavonija dok će dan poslije, u nedjelju, 09. kolovoza u 18,00 sati u Buku igrati domaći BSK Buk i Dinamo. 

Pročitano 584 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 04 Kolovoz 2020 10:01