Utorak, 01 Rujan 2020 09:33

Zbog pretkola Hrvatskog nogometnog kupa Slavonija će u Oriovcu kod Oriolika u 5. kolu 3. HNL - Istok gostovati u srijedu, 16. rujna

POŽEGA - Već prilično poremećena zbog korone u redovima Marsonie, treću HNL Istok čeka nova promjena u rasporedu igranja zbog usklađivanja s natjecanjem u nacionalnom kupu. Parovi pretkola završnog dijela natjecanja za Hrvatski nogometni kup na rasporedu su 09. 09. 2020. kada je prema rasporedu natjecanja i redovito kolo Treće HNL i MŽNL Osijek – Vinkovci.

Budući se radi o natjecanju HNS u kojemu KUP ima prednost utakmice 5. kola Treće HNL, a kako slijedi će se prebaciti na termin 16.09.2020. kada će se odigrati susreti :  BELIŠĆE – ZRINSKI, ORIOLIK – SLAVONIJA, GRANIČAR – VIHOR i SLOGA – VALPOVKA.

Već nakon što su nogometaši Marsonije završili u samoizolaciji i kada je postalo jasno da se prva tri kola neće odigrati u ranije zakazanim terminima dio sportske javnosti postavio je pitanje regularnosti natjecanja. Uvijek je tako, s novim odgodama to će pitanje postati sve glasnije, no jednostavno situacija s panikom oko korone je učinila svoje, iako je pitanje logično, budimo sretni i zadovoljni što nam vlastodršci dopuštaju da se uopće igra.

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 486 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 01 Rujan 2020 09:38