Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 14 Rujan 2020 08:51

Uvjerljive domaće pobjede Parasana i Lipe u 2. kolu 2. Županijske nogometne lige

POŽEGA - Požeško-slavonski drugoligaši su proteklog vikenda kompletirali svoje drugo kolo koje je obilježeno s četiri uvjerljive pobjede. Eminovci, Lipa i Parasan su ostvarili domaće pobjede, a Slaven je jedini slavio u gostima.

Parasani su uvjerljivo svladali goste iz Prekopakre visokim rezultatom 8-1. Već na odmoru su imali velikih 4-0, redom su zabijali: Franikić Nikola, Ivanković Matej, Poljaković Matej i Cvitić Josip, u nastavku je još dva dodao Franikić Nikola, a po jedan su zabili Mandić Domagoj i Zdravković Damjan, počasni pogodak za goste zabio je Lneniček Antonio.

Lipa je na svom terenu svladala Ovčare rezultatom 7-2. Tri puta mrežu Ovčara pogađao je Petrović Dario, dva puta Mijatović Hrvoje, a po jednom Rabić Karlo i Fliszar Robert, dok su za goste zabijali Metić Zvonimir i Kovačević Robert.

Eminovci su na svom terenu upisali pobjedu nad Dinamom iz Badljevine. U 29 minuti prednost im donosi Novinc Luka, taj rezultat bio je aktualan sve do samog kraja utakmice kada su Bošnjak Mirko i Manović Stipo postavili konačan rezultat.

Slaven je jedini osvojio bodove na gostovanju u ovom kolu, pobijedili su BSK u Biškupcima 2-5. Iako rezultat govori da je to bila laka pobjeda na terenu to nije tako izgledalo. BSK je poveo na otvaranju utakmice preko Pere Vidovića, pred kraj prvog dijela Marko Blašković vraća stvari na početak s bijele točke, a samo minutu nakon toga Luka Filipović vraća BSK u rezultatsku prednost. U drugom dijelu Slaven se budi i počinje igrati sve bolje što im je na kraju doneslo potpuni preokret i nova tri boda. Pogotke za Slaven u drugom dijelu postigli su još jednom Marko Blašković, Josip Čolak, Josip Mušković i Andrej Peić.

Utakmice 3. kola igraju se u nedjelju, 20. 09. 2020. s početkom u 16,30 sati. Sastaju se Slavonija - Eminovci, Slaven - Parasan, Ovčare - BSK i Dinamo - Lipa. 

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 601 puta