Ponedjeljak, 21 Rujan 2020 12:43

u 3. kolu 2. ŽNL Parasan poražen na gostovanju u Gradcu kod Slavena, a Lipa pobijedila na gostovanju u Badljevini

POŽEGA - Jučer su Požeško-slavonski drugoligaši kompletirali svoje treće kolo. Slaven i Ovčare ostvarili su domaće pobjede dok su Lipa i Eminovci slavili u gostima.

Slaven i Parasan su odigrali takozvani derbi kola u kojem je Slaven lakoćom slavio na svojim Klasijama. Gosti se nisu ni snašli, a Slaven je već imao tri gola prednosti. U samo osam minuta Josip Mušković, Robert Nović i Marko Blašković su donesli svojoj momčadi trostruku prednost. Nakon toga se vidjelo da će domaćin dominirati cijelu utakmicu i samo je bilo pitanje s koliko golova prednosti će pobijediti. Do kraja prvog dijela još jedan pogodak dodao je Josip Čolak, a zaostatak gostiju smanjuje Matej Ivanković u 33. minuti. U drugom dijelu domaći nastavljaju kao i u prvom s četiri pogotka, svoj drugi pogodak na utakmici postigli su Josip Čolak, Robert Nović i Josip Mušković, a još jedan dodao je Dario Blašković. Gostujući drugi pogodak djelo je kapetana Damjana Zdravkovića.

Ovčare i BSK Biškupci odigrali su jako zanimljivu utakmicu sa puno golova, domaćin je slavio rezultatom 5-4. Čak tri penala i dva crvena kartona govori da je to bila utakmica puna žara i borbe. Zvonimir Metić, Mato Vujnović i Stjepan Benić pogađali su za domaćina u prvom dijelu, a Pero Vidović za goste. U drugom dijelu gosti se potpuno vraćaju i dolaze do izjednačenja preko Vidovića koji je zabio s bijele točke, i Filipovića, ali Ovčare u istoj minuti dolaze ponovo u prednost preko Roberta Kovačevića. Malo zatišje bilo je do zadnjih desetak minuta kada je u 81. minuti sudac pokazao po jedan crveni karton sa svake strane. Pavličević je dobio izravan, a Filipović drugi žuti tako da su obje momčadi dočekale kraj s igračem manje. Toni Tonček u 89. minuti donosi dvostruku prednost svojoj momčadi s bijele točke, a samo minutu kasnije Pero Vidović je još jednom bio miran s bijele točke i tako je postavio konačan rezultat.

Lipa je slavila na gostovanju u Badljevini rezultatom 2-5. Marin Mijatović zabio je čak četiri pogotka na utakmici, tri u protivničku mrežu i jedan u svoju. a po jedan su dodali Robert Fliszar i Hrvoje Mijatović s bijele točke dok je strijelac drugog domaćeg pogotka bio Matej Hresić.

Eminovci su slavili na gostovanju u Prekopakri rezultatom 0-2. Pogotke su postigli kapetan Luka Novinc i Jure Žutić.

Utakmice 4. kola igraju se u nedelju, 27. 09. 2020. s početkom u 16,00. Sastaju se : Eminovci - Lipa, BSK - Dinamo, Parasan - Ovčare i Slavonija - Slaven

 

Rezultati 3. kola 2. ŽNL :

NK Slavonija - Eminovci 0:2

Slaven - Parasan 8:2

Ovčare - BSK 5:4

Dinamo (B) - Lipa 2:5

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 503 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 21 Rujan 2020 14:27