Ponedjeljak, 28 Rujan 2020 13:58

Pobjeda Parasana, poraz Lipe u 4. kolu 2. Županijske nogometne lige

POŽEGA - U nedjelju, 27. rujna su Požeško-slavonski drugoligaši odigrali četvrto kolo u kojem su Eminovci, Biškupci i Parasan ostvarili domaće pobjede dok je Slaven uzeo gostujuće bodove u Prekopakri.

BSK je na svom terenu u Biškupcima lako pobijedio goste iz Badljevine rezultatom 4-1. Ivan Gril i Luka Mišić u ranoj fazi utakmice donose svojoj momčadi dvostruku prednost, pred kraj prvog dijela Dražen Bradić dodaje još jedan pa su domaćini praktički u prvom dijelu riješili pitanje pobjednika. Polovicom drugog dijela Josip Sabljo pogađa još jednom za BSK, a počasni pogodak za goste postigao je Marko Subašić.

Parasan i Ovčare odigrali su derbi u kojem je Parasan slavio rezultatom 3-0. Prvi dio protekao je bez pogodaka, a u drugom dijelu preko Mateja Ivanovića i Ivana Legca dolaze do slavlja. Eminovci su na svom terenu svladali Lipu rezultatom 2-0. Jure Žutić i Bojan Crepulja svojim golovima donesli su slavlje svojoj momčadi i veselje svojim navijačima.

Slaven je jedini ponio bodove kući s gostovanja, svladali su Slavoniju u Prekopakri rezultatom 1-3. Gosti su cijelu utakmicu vladali terenom i imali inicijativu ali od svih mnogobrojnih prilika i šuteva prema golu samo su tri uspjeli ugurati iza odličnog domaćeg vratara. Gosti su na odmor otišli s minimalnom prednosti koju im je donio kapetan Robert Nović na otvaranju utakmice, imali su priliku povećati i s bijele točke ali domaći vratar Tomislav Širac još jednom pokazuje da je jučer bio njegov dan i odlično brani penal Josipu Čolaku. U drugom dijelu Josip Mušković i Dario Blašković pogađaju za Slaven, a počasni pogodak za domaće zabio je Antonio Lneniček iz slobodnog udarca.

U sljedećem kolu koje se igra u nedjelju, 04. 10. 2020. s početkom u 16,00 sati sastaju se Slaven - Eminovci, Ovčare - Slavonija, Dinamo - Parasan i Lipa - BSK. 

 

Rezultati 4. kola :

Eminovci - Lipa 2:0

BSK - NK Dinamo (B) 4:1

Parasan - Ovčare 3:0

NK Slavonija - Slaven 1:3

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 423 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 28 Rujan 2020 14:05