Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 12 Listopad 2020 14:24

Parasan u gradskom derbiju 6. kola 2. ŽNL na svom terenu svladao Lipu

POŽEGA - Proteklog vikenda Požeško-slavonski drugoligaši kompletirali su svoje šesto kolo. Parasan, Slavonija i Slaven ostvarili su domaće pobjede, dok je BSK jedini uzeo bodove na gostovanju u Eminovcima.

Slaven je nemilosrdno poslao deset komada u Ovčare. Potpuno su nadigrali i do vrha napunili gostujuću mrežu. Prvo ime susreta bio je kapetan Robert Nović koji je pet puta pogađao protivnički gol, dva pogotka zabio je Josip Čolak, a po jedan su dodali Dario Blašković, Antun Soldo i Marko Patajac. Zvonimir Metić zabio je dva pogotka za goste, a još jedan dodao je Toni Tonček.

Zanimljiva utakmica odigrala se u Eminovcima gdje je BSK na kraju slavio rezultatom 3-5. Dražen Bradić donio je prednost gostima nakon pola sata igre, ali samo pet minuta nakon Mirko Bošnjak i Robert Zaočević donose prednost domaćoj momčadi, najbolji strijelac gostujuće momčadi Pero Vidović do kraja prvog dijela izjednačuje. U drugom dijelu su Luka Filipović, Pero Vidović i Anto Vilus svojim pogotcima riješili pitanje pobjednika, Bojan Crepulja zabio je jedini pogodak u drugom dijelu za domaćina.

Parasan je na svom terenu slavio protiv Lipe rezultatom 3-1. Josip Cvitić, Matej Ivanković i Dario Brkić postigli su pogotke za domaćina, dok je Mario Bojić postigao počasni pogodak za Lipu.

Slavonija je na svom terenu svladala Dinamo rezultatom 2-1. Stjepan Šepl donio je prednost gostima u prvom dijelu. U drugom dijelu domaći dolaze do preokreta i slavlja preko Antonia Lneničeka i Nemanje Sudara.

U 7. kolu koje je i posljednje jesenskog dijela sezone, u nedjelju, 18. 10. 2020. u 15,30 sati sastaju se Lipa - Slavonija, BSK - Parasan, Dinamo - Slaven i Ovčare - Eminovci.

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 537 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 12 Listopad 2020 14:35