Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 12 Listopad 2020 16:00

Slavonija na svom terenu odigrala neodlučeno s Vukovarom 1991 u 11. kolu 3. HNL - Istok

POŽEGA - Slavonija je sjajno krenula u sezonu, ali ju je korona izbacila iz ritma, s druge strane Vukovar je loše krenuo ali je ulovio pravu formu uoči ovog dvoboja tako da je bilo vrlo neizvjesno uoči međusobnog ogleda u Požegi. Neizvjesno je bilo i u samoj utakmici, bez puno prigoda, iako i jedni i drugi imaju za čime žaliti. Vukovar je fantastičnim golom u vodstvo doveo Josip Barišić koji se poigrao domaćom obranom i onda sa 12-13 metara topovski zakucao loptu u mrežu. Gostujuća obrana je odradila gotovo savršenih 90 minuta, sjajno su čuvali Pehardu i Ivana Antunovića, a onda su kad je istekla 90′ na sekundu pustili Antunovića a ovaj je to ekspresno kaznio i pogodio za konačnih 1:1.

– Mislim da je za neutralne promatrače utakmica bila odlična, sastale su se dvije ekipe koje teže igri. Žao mi je da u prvom poluvremenu mi nismo iskoristili neku od naših jako dobrih šansi pa da oni moraju u nastavku ganjati rezultat, bila bi to dosta drugačija utakmica. Vukovar je odlična momčad, ne daju puno šansi, imaju sjajne pojedince od golmana preko stranaca do Barišića u napadu, naravno da bodom kod kuće ne mogu biti potpuno zadovoljan, ali nisam ni nezadovoljan s obzirom na snagu protivnika i naše stanje. Ništa, čestitke dečkima jer do kraja nisu odustajali, jer su vjerovali da se mogu vratiti, nemamo puno vremena za spremanje, ali iskoristit ćemo što imamo da se spremimo za gostovanje u Valpovu – komentirao je Dalibor Bognar, trener Slavonije.

– Jako dobra utakmica, prava natjecateljska, mislim da su gledatelji mogli uživati. Mi možemo žaliti za preostala dva boda jer smo velik dio utakmice bili u vodstvu i primili taj gol u sudačkom dodatku, ali ne mogu reći da Slavonija igrom nije zaslužila bod. Oni su bili bolji u prvom dijelu, a mi smo vodili, mi smo bili bolji i opasniji u nastavku, a oni su izjednačili. To je nogomet, nemamo pravo klonuti, moramo nastaviti s radom i igrama kakve pokazujemo posljednjih tjedana – izjava je Ante Bulata, trenera Vukovara.

Slavonija u sljedećem, 12. kolu gostuje kod Vihora u Jelisavcu. Utakmica će se igrati u subotu, 17. 10. 2020. s početkom u 15,30 sati. U isto vrijeme igrat će i Zrinski - Kutjevo, Vukovar 1991 - Slavonac, Belišće - Oriolik, Slavija  - Đakovo Croatia i Marsonia - NAŠK. U nedjelju, 18. 10. 2020. u 15,30 sastaju se Bedem - Sloga i Graničar - Vuteks Sloga. 

Prije 12. kola "Plavi s Orljave" odradit će zaostali susret 7. kola. U utorak, 13. 10. 2020.  s početkom u 15,30 sati nogometaši Slavonije gostovat će u Valpovu kod Valpovke. U Kutjevu će se u isto vrijeme odigrati zaostala utakmica 2. kola između istoimenog domaćina i Marsonie (Slavonski Brod). 

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 509 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 13 Listopad 2020 12:17