Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 15 Listopad 2020 10:06

Pioniri vidovačkog Dinama pobjedom nad Slavonijom osvojili Županijski nogometni kup

POŽEGA - Na Stadionu Slavonije jučer je odigrana finalna utakmica Županijskog nogometnog kupa za kategoriju starijih pionira u kojoj je Dinamo (Vidovci) rezultatom 3:1 bio bolji od požeške Slavonije.

Luka Perković doveo je Slavoniju u vodstvo u 28. minuti, a izjednačio je Luka Vidić u 40. minuti.

U 46. minuti odnosno 24 minute prije kraja susreta zbog drugog žutog kartona isključen je igrač Slavonije Roko Mršić. Vidovčani su iskoristili igrača više i ubrzo postigli dva pogotka te mirno susret prveli kraju. Vodstvo Vidovčanima od 1:2 donio je Lovro Matoš u 51. minuti, a Filip Bojić je minutu poslije zabio za konačnih 1:3.

Tako su mladi Vidovčani koje već dugi niz godina uspješno vodi trener Krunoslav Pranjić potvrdili da su u ovom trenutku bolji od svojih vršnjaka iz Slavonije jer su ih istim rezultatom, 3:1 pobijedili i protekle subote u susretu 7. kola Kvalitetne lige mladeži Slavonije i Baranje.

Pehar pobjednicima kupa uručio je tajnik Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije Damir Bognar koji je bio i delegat na finalnoj utakmici.

Vidovčani su osvajanjem Županijskog kupa stekli pravo daljnjeg nastupa u Hrvatskom nogometnom kupu na nivou regije.  

Nakon što je prije tjedan dana (08. 10.) Slavonija pobjedom nad Kutjevom rezultatom 1:4 osvojila juniorski kup, danas će se u finalu kadetskog kupa s početkom u 15,30 sati u Pleternici (igralište na Sajmištu) sastati domaća Slavija i Slavonija.

Pročitano 577 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 15 Listopad 2020 11:50