Ponedjeljak, 19 Listopad 2020 09:30

Odigrane utakmice 9. kola 1. ŽNL, Croatia (M) osvojila sva tri boda na gostovanju u Pavlovcima

POŽEGA - Proteklog vikenda požeški županijski prvoligaši su odradili 9. kolo u kojem su susjedski derbi igrali Sulkovci i Hrvatski dragovoljac, a kao pobjednik je izašla domaća momčad. Ovoga puta iznimno od svih dosadašnjih kola nećemo imati izjave trenera kao naš oblik prosvjeda protiv nadobudnog suca s 3. HNL koji se nakon loše odrađenog posla našao uvrijeđenim jer je netko to konstatirao i javno rekao. Sulkovački derbi bio je vrlo uzbudljiv, domaćin je imao dva gola prednosti, gosti iz Drenovca se vratili a onda je presudio jocker s klupe domaćih Ivan Vidmar.

Nekoliko zanimljivih događaja u Zagrađu, sudio je sudac iz obližnjeg i prijateljskog Offenbacha, Sloga je zapucala i treći jedanaesterac ove jeseni, a u početnih 11 Graničara bio je u prošlom kolu isključeni Jakov Šinko, no čisto, jer mu je isključenje iz Obriježi prebrisano pošto ga i nije zaslužio. Slogi su presudila dva Josipa, Srdarević i Šubara.

Zoran Jovičević je tek prebolio noćnu moru zvanu Ivan Buturac a ukazao mu se Josip Jakovljević. Čovjek se “ruga”, u devet kola stigao je do nevjerojatnih 26 golova, u ligi je samo Graševina efikasnija od njega! Papuk je na svom terenu slavio protiv Croatie iz Obriježi i zadržao bod prednosti pred Croatiom iz Mihaljevaca koja je uspješno odradila posao u Pavlovcima.

Omladinac sve odrađuje sa stilom, “popije” 12, pa zabije 8. Tri komada je ponovno zabio raspucani Buturac u superuvjerljivom slavlju nad Dobrovcem, a Omladinac bi pobjedom u zaostaloj utakmici protiv Mladosti stigao do sjajnog 5. mjesta. Društvo iz Bučja je konačno krenulo skupljati bodove, istina jedan po jedan, ali je to značajan napredak. Protiv favorizirane Graševine mogu žaliti i za preostala dva jer su gosti poravnali u 88. minuti, no uz to i propustili nekoliko dobrih prilika.

U 10. kolu sve utakmice će se odigrati u nedjelju, 25. 10. s početkom u 14,30 sati. Sastaju se Croatia (M) - Graničar (Z), Graševina - BSK Buk, Dobrovac - Dinamo, Sloga - Omladinac, Croatia (DO) - Mladost, Hrvatski dragovoljac - Papuk i Graničar (B) - Sulkovci.

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 514 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 19 Listopad 2020 09:40