Ponedjeljak, 19 Listopad 2020 09:52

Gradski derbi 9. kola MŽNL između Dinama i Požege završio bez pobjednika

POŽEGA/SLAVONSKI BROD - Proteklog vikenda je kompletirano 9. kolo Međužupanijske lige Slavonski Brod – Požega nakon kojeg nema bitnijih promjena što se vrha tiče, Omladinac i dalje ruši sve prepreke i čvrsto čuva vrh ljestvice. 

Omladinac je uvjerljivo slavio protiv Kuzmice uz dva nova gola sjajnog Josipa Ravlića, Zadrugar je na pogon Kljajića i Galovca isto učinio protiv Mladosti koja je očigledno zapala u ozbiljnu krizu. Zadrugar se nakon prvog poraza vratio na pobjednički kolosijek i učvrstio se na drugoj poziciji.

Svačić je domaćom pobjedom u derbiju kola koju mu je donio Vlado Lasić bodovno sustigao Hajduk, ali uz utakmicu manje u kojoj može do bodova kojima bi se primaknuo Zadrugaru. Sikirevci su jučer u posljednjoj minuti ostali bez dva boda zahvaljujući golčini Domagoja Kovačevića koji je Jakšić primaknuo sredini.

Slavonac je upisao tri boda u Andrijevcima i nastavlja mirno ploviti sredinom ljestvice. U požeškom derbiju u kojem je Dinamo Požegi bio domaćin na njenom terenu podjela bodova uz po gol u svakoj mreži. Puno rasploženiji su bili strijelci Lipika i Kaptola koji su zajednički postigli 8 golova, no na žalost gostiju ne pravilno raspoređenih.

Narednog vikenda tri susreta odigrat će se u subotu, a četiri u nedjelju. U subotu, 24. 10. s početkom u 15,30 sastaju se Požega - Lipik 1925 i Hajduk - Omladinac dok će od 17,30 sati igrati Kuzmica - Dinamo. U nedjelju, 25. 10. u 14,30 sati sastaju se Mladost (S) - Slavonac, Kaptol - Tomislav, Sikirevci - Svačić i Zadrugar - Jakšić. 

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 454 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 19 Listopad 2020 10:04