Ponedjeljak, 19 Listopad 2020 10:06

Slavonija poražena na gostovanju u Jelisavcu kod Vihora u 12. kolu 3. HNL - Istok

JELISAVAC  - Jelisavačka Korea bila je poprište dvoboja Vihora i požeške Slavonije iz kojeg su kao pobjednici izašli nogometaši Antuna Labaka predvođeni sjajnim Stjepanom Šimičićem. Već u 11. minuti Vihor je u prednosti, s bijele točke precizan je bivši igrač Slavonije Marko Žuljević. Do odmora mrežu gostiju pogodio je i Šimičić.

U nastavku Matej Peharda nastavlja svoju golgetersku seriju i vraća Slavoniju u igru, no u završnim trenucima utakmicu je na stranu Vihora svojim drugim golom slomio Šimičić.

– Čestitam svojim dečkima na zasluženoj pobjedi. Prvo poluvrijeme je pripalo nama, u nastavku smo se malo taktički presložili, znali smo da će nas napasti, tako je i bilo, u drugom dijelu oni su bili bolja momčad, dominirali su, smanjili ali smo mi u završnici golom iz kontre potvrdili pobjedu. Čestitke i Slavoniji na dobroj utakmici, vidi se da su ozbiljna momčad, ali mi smo danas bili stvarno raspoloženi i smatram da je nakon odlične partije naša pobjeda zaslužena – riječi su Antuna Labaka, trenera Vihora.

– Čestitke dečkima na odličnoj igri i dobroj predstavi. Toliko bih o utakmici 11 na 11. Sve ostalo je bilo u rukama suca koji nas je oštetio i jedina svijetla točka u čitavoj priči je da je ovo drugi put da nam je sudio ove jeseni pa više ne može, a mi kao klub ćemo poduzeti sve što se može da nam više ne sudi da se zaštitimo od ovakvih stvari– komentirao je trener Slavonije Dalibor Bognar.

U srijedu, 21. 10. s početkom u 15,30 sati "Plavi s Orljave" će u Jurjevcu kod Zrinskog odigrati zaostali susret 8. kola. U sljedećem, 13. kolu Slavonija je domaćin Čepinu, a utakmica se igra u subotu, 24. 10. s početkom u 15,00 sati na Stadionu kraj Orljave. U isto vrijeme igrat će i Vuteks Sloga - Zrinski, NAŠK - Graničar, Đakovo Croatia - Marsonia, Oriolik - Slavija, Sloga - Belišće, Valpovka - Bedem i Slavonac - Vihor. Dan poslije, u nedjelju, 25. 10. s početkom u 14,00 sati posljednji susret 13. kola odigrat će Kutjevo i Vukovar 1991. 

Pročitano 626 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 19 Listopad 2020 11:39