Ponedjeljak, 19 Listopad 2020 12:26

Uvjerljiva pobjeda Lipe, remi Parasana u 7. kolu 2. ŽNL, Slaven (Gradac) jesenski prvak

POŽEGA - Proteklog vikenda su Požeško-slavonski županijski drugoligaši odigrali zadnje jesensko kolo. Slaven nakon što je dvije sezone bio na samom dnu povratkom svojih domaćih dečki ponovo se digao na sam vrh i osvojio jesenski naslov bez izgubljenog boda, a  svoju odličnu polusezonu okrunili su visokom pobjedom na gostovanju u Badljevini kod Dinama.

Robert Nović sa 7 pogodaka opet je vodio glavnu riječ u redovima Slavena i tako je postao prvi strijelac lige s 15 postignutih pogodaka. Marko Blašković dodao je još dva, a počasni pogodak za domaće postigao je Toni Jukić dvije minute prije kraja susreta.

Lipa je na svom terenu razbila goste iz Prekopakre rezultatom 9-1. Marin Mijatović bio je najraspucaniji, čak šest puta pogađao je gostujuću mrežu, po jedan su dodali Dario Petrović, Robert Fliszar i Adam Rodić, dok je jedini pogodak za goste postigao Frane Kozić.

Eminovci su ponesli puni plijen iz Ovčara, slavili su rezultatom 1-3. Prvo poluvrijeme proteklo je bez pogodaka. Robert Zaočević donosi prednost gostima na otvaranju drugog dijela ali samo desetak minuta kasnije Marko Topić vraća stvari na početak. Samo tri minute nakon Mirko Bošnjak dovodi goste ponovo u prednost, a Nikola Obradović svojim pogotkom u zadnjoj minuti osigurava sigurnu pobjedu svojoj momčadi.

BSK i Parasan su jedini zaključili polusezonu bez pogodaka. U 8. kolu koje će se igrati krajem ožujka ili početkom travnja sastaju se Eminovci - Parasan, BSK - Slavonija, Lipa - Slaven i Dinamo - Ovčare. 

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 543 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 21 Listopad 2020 14:36