Ponedjeljak, 02 Studeni 2020 09:33

Croatia (Mihaljevci) odigrala neodlučeno, 1:1 na gostovanju kod Omladinca u Čaglinu, u 11. kolu 1. ŽNL

POŽEGA - Dvoboj Sulkovaca i Graševine je odgođen jer je u redovima ekipe iz Vetova otkriven korona virus, dok u preostalih 6 dvoboja potpunu dominaciju imaju domaćini, samo se Croatia iz Mihaljevaca vratila kući s bodom, no on malo vrijedi jer je Papuk pobjedom povećao svoju prednost i praktično osigurao naslov jesenskog viceprvaka.

 

BSK – DOBROVAC 12:0

Pomalo je i bezobrazno ne pisati opširnije o ovim uvjerljivim pobjedama BSK-a, ali jednostavno je sve već rečeno, samo se mijenjaju najraspucaniji igrač, jednom je to Jakovljević, jednom Blašković, jednom Podobnik. Ovoga puta na redu je bio Matej Blašković koji je zabio 5 komada, Jakovljević je dodao 2 i preskočio 30 u sezoni, po jedan su zabili Josip Hel, Tomislav Tvrdy, Gabrijel Marčinović, David Jušić i mladi, iznimno talentirani Stjepan Matanić. Nadamo se da će ipak biti više onakvih partija kakvu su Bučani igrali proteklog vikenda..

– Čestitam svojoj ekipi na zasluženoj pobjedi i odličnoj utakmici, a ekipi Dobrovca na fer i korektnoj utakmici, te joj želim sreću u nastavku prvenstva – komentar je Josipa Jakovljevića, trenera BSK-a.

 

DINAMO – SLOGA 4:1

Nakon prošlog kola trener Sloge se prisjetio svoja četiri pogotka na prošlom gostovanju u Rajsavcu, motivirao Dinamo i dobio – 4 komada! Nakon desetke protiv BSK-a Dinamo je posložio redove, osvojio svih 6 ponuđenih bodova i u oba susreta spremio po 4 lopte u suparničke mreže. Ovoga puta briljirao je Ivan Triska, nije baš poput Bešlića prošli put zabio četiri, ali je prva tri i tako osigurao pobjedu Dinamu. Za goste je nakon toga smanjio Danijel Tomašević, a konačni rezultat postavio je Ivan Madaj.

– U ova teška vremena pohvale svima, sudačka trojka bez greške za svaku pohvalu, gost željan nadigravanja, mi željni pobjede. Ulazimo u utakmicu odlučno povedemo u ranoj fazi, poslije promašivamo penal, ali idemo dalje dajemo gol i poluvrijeme odlično. Drugo poluvreme postižemo gol i dolazi do opuštanja i gost smanjuje, pravimo izmjene i postižemo gol, još jednom pohvale svima, Dinamo ide dalje – kazao je za Sportalo Ivica Blašković, trener Dinama.

– Zaslužena pobjeda domaćina. Čestitam im i želim sreću u nastavku sezone. Teško smo se i skupili danas. Moramo sad preživjet još ova 2 kola, Buk kući i Dobrovac u gostima, pa se pojačat u zimskom prijelaznom roku, u obrani i napadu kako bi u proljetnom dijelu imali bolje rezultate. Nogomet nogometašima! – izjavio je Jurica Bešlić, trener Sloge.

 

OMLADINAC – CROATIA M. 1:1

U Čaglinu se bodovi jako teško osvajaju, saznali su to i nogometaši Croatije koji su u problemima zbog simptoma korone koji su se pojavili u klubu, nekoliko igrača i članova stručnog stožera su van stroja pa je u Čaglin stiglo samo 13 igrača bez pratnje, a u takvoj situaciji bod nije loš rezultat. Nakon što su mreže u prvih sat vremena mirovale Omladinac dolazi do prednosti golom Dejana Metlara, dok gostima bod spašava raspucani Nikola Vasić 12 minuta prije kraja.

 

GRANIČAR Z. – CROATIA DO 3:2

Gosti iz Obriježi u Zagrađe su došli sa 12 igrača i gotovo kući otišli s bodom iako su bili u zaostatku 3 gola. Graničar je u 7 minuta, među koje se uguralo poluvrijeme, slomio otpor gostiju, načeo ih je Josip Šubara u završnici prvog dijela, a činilo se slomio Jakov Šinko s dva gola na otvaranju nastavka. Ipak, opuštanje domaćina u završnih 10 minuta kažnjavaju Valentino Burigo i Tonći Savi, a u samoj završnici imali su gosti priliku doći i do boda, ali se ipak nisu domogli trećeg pogotka.

– Odlično naše prvo poluvrijeme, nismo gostima dozvoljavali udarac po golu, a mi smo zabili na vrijeme. Odlična naša igra, drugo poluvrijeme krećemo još bolje i motiviranije prvih 20 minuta drugog poluvremena dižemo rezultat na 3:0, zreli su bili za još, ali poslje toga totalni pad naše igre, uvukla se nervoza koju smo sami stvorili, gosti zabijaju i frka panika u našim redovima, ali ostali smo koncentrirani do kraja utakmice i nismo dozvolili da gosti izjednače rezultat. Ova liga pokazuje da se ne smije opuštat ni minute, dok sudac ne svira kraj. Sljedeća dva kola nas očekuje sve samo ne lagane utakmice, tablica nije mjerilo kvalitete. Drenovac sljedeće kolo, odlična ekipa s par dobrih pojedinaca, to je nas župni derbi gdje moramo maksimalno ostati motiviranu za tu utakmicu. Gostima iz Obrježi čestitke na fer i korektnoj borbi i sretno im dalje u prvenstvu – izjavio je Hrvoje Ančurovski, trener Graničara.

 

MLADOST – HRVATSKI DRAGOVOLJAC 2:1

Dragovoljac je u Pavlovce došao po bod, no ipak ga nije uspio osvojiti iako je sjajno krenuo. Već u 9 minuti gosti iz Drenovca preko svog najboljeg igrača Mateja Garića dolaze do vodstva, no nakon toga u prvom dijelu potpuna dominacija Mladosti koja je tri puta pogađala okvir gola i dva puta mrežu gostiju preko Martina Blaževića i Tomislava Vinkovića. U nastavku ravnopravna igra bez pogodaka i nova tri boda na kontu Mladosti.

 

PAPUK – GRANIČAR B. 2:0

Papuk je iskoristio krivi korak Crotatije i domaćom pobjedom nad Bučjem praktično osigurao status druge momčadi lige iza nedodirljivog Buka. Bučje je po tko zna koji put ostavilo dobar dojam, bili su tokom svih 90 minuta ravnopravan protivnik, došli u Veliku igrati nogomet, ali ponovno nema nagrade u vidu bodova. Strijelci za Papuk kao i obično Željko Parobek te Mihael Matković Grgić

– Čestitke mojoj ekipi na nova tri boda, igrali smo koliko treba i mirno priveli utakmicu kraju danas je debitirao mali Ivan Raguž, dečko ima 16 godina i odigrao odličnu utakmicu uz odličnoga profesora našega silhana silju koji ostavlja srce na terenu. Čestitke dečkima iz Bučja na fer igri, a mi idemo radit i po nove bodove u Sulkovce – izjava je Dalibora Banovića, trenera Papuka.

– I danas smo bili oslabljeni, čak bez šest standardnih igrača, a tako nam je skoro svaku utakmicu. Odigrali smo dobru utakmicu i dobili smo dva jeftina gola što je domaćinu bilo dovoljno za pobjedu. Domaćinu čestitke na pobjedi a mi se okrećemo idućoj utakmici protiv Pavlovaca, to je za nas utakmica polusezone i nadam se da ćemo biti pravi i pobjediti – riječi su Ante Obućine, trenera gostiju.

 

Sve utakmice 12. kola odigrat će se u nedjelju, 08. studenog 2020. s početkom u 14,00 sati. Sastaju se Croatia (M) - Dinamo, Graševina - Dobrovac, Sloga - BSK Buk, Croatia (DO) - Omladinac, Hrvatski dragovoljac - Graničar (Z), Graničar (B) - Mladost i Sulkovci - Papuk.

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 465 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 02 Studeni 2020 09:54