Ponedjeljak, 23 Studeni 2020 12:18

Odigrane zaostale utakmice u Međužupanijskoj nogometnoj ligi i 1. Županijskoj nogometnoj ligi

KAPTOL / ČAGLIN - Jučer je u Kaptolu odigrana zaostala utakmica 6. kola Međužupanijske lige Slavonski Brod – Požega u kojoj je momčad Kaptola slavila protiv Svačića golovima Branka Sadileka.

Također je u Čaglinu odigrana zaostala utakmica 4. kola 1. Županijske nogometne lige u kojoj je domaći Omladinac s uvjerljivih 7:1 svladao Mladost (Pavlovci). Da bi se kompletirala ljestvica jesenskog dijela 1. ŽNL ostalo je još da se odigra zaostali susret 11. kola između Sulkovaca i Graševine (Vetovo) koji će se odigrati u nedjelju, 29. 11. s početkom u 13,00 sati

 

KAPTOL – SVAČIĆ 2:1

Branko Sadilek je s dva gola bio junak pobjede Kaptola kojom je Poletijeva momčad na kraju stigla do 14 osvojenih bodova, što je s obzirom na nevjerojatnu propusnost obrane pravo čudo. Nakon što su gosti puno toga promašili u prvom poluvremenu u čemu je prednjačio Robert Ruhek, početkom drugog poluvremena ipak Svačić dolazi do prednosti golom Štefana Aračića.

No, to kao da je naljutilo napadača Kaptola koji odmah u sljedećem napadu poravnava, a onda sedam minuta kasnije i realizira jedanaesterac i donosi svojoj momčadi velika tri boda. Svačić je propustio dodatno se učvrstiti na drugom mjestu, otvoriti si priliku da eventualnom pobjedom u prvom proljetnom kolu pokuša ugroziti Omladinac, ovako to ostaje samo sanak pusti, u Vrbi mogu spremiti poklon za Sadileka kada dođe u goste, a sebe počastiti ne samo za jesenski, nego i konačni trijumf.

 – Nismo uspjeli nastaviti dobar niz i danas jednostavno nismo bili pravi na utakmici! Sve u svemu zadovoljni smo polusezonom kakve smo sve probleme imali dobar je uspjeh. Šteta zbog današnje utakmice, čestitam domaćinima učinili su sve što treba za pobjedu, uzvrat je brzo. Pozdrav svima čitateljima vašeg portala i hvala na korektnom praćenju Svačića s Vaše strane – riječi su Maria Tadića, trenera Svačića.

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 528 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 26 Studeni 2020 16:07