Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 21 Siječanj 2015 01:00

Odlični nastupi ekipa Škole nogometa grada Požege u Slobodnici i Vinkovcima

SLOBODNICA / VINKOVCI - Proteklog vikenda selekcije Škole nogometa grada Požege odigrale su čak 11 utakmica na Zimskoj ligi u Slobodnici i u Vinkovcima. U 11 susreta Požežani su ostvarili 10 pobjeda i 1 remi. U subotu, 17. siječnja pet ekipa gradske škole nogometa nastupalo je u Zimskoj ligi "Rehlicki&NAOB" u Slobodnici.

Mlađi limači ŠNK Slavonije pobijedili su NK Željezničar  2 (Slavonski Brod) rezultatom 12:0.

Stariji limači ŠNK Slavonije također su uvjerljivo pobijedili NK Željezničar 2 rezultatom 9:0.

Ekipa kadeta NK Požega pobijedila je rezultatom 4:2 ekipu Nogometne akademije općine Bukovlje.Tim rezultatom NK Požega plasirala se u četvrtfinale Zimske lige.

Mlađi pioniri ŠNK Slavonije pobijedili su Nogometnu akademiju općine Bukovlje rezultatom 4:0.

Mlađi limači ŠNK Slavonije u svojoj drugoj utakmici tog dana svladali su prvu ekipu Nogometne akademije općine Bukovlje rezultatom 8:1. U kategoriji mlađih limača najbolja dva strijelca turnira dolaze iz redova ŠNK Slavonije. Prvi strijelac je Luka Martić (25 pogodaka) a drugi strijelac je Matej Perić (13 pogodaka). 

Stariji pioniri NK Požega odigrali su neodlučeno 1:1 protiv NK Željezničara (Slavonski Brod).

Ekipe Škole nogometa grada Požege u Slobodnicu su vodili treneri Dino Žiška, Goran Jurković, Vjekoslav Čerti na čelu s voditeljom Škole Mariom Ragužem. 

U nedjelju, 18. siječnja jedna ekipa starijih limača ŠNK Slavonije sasatavljena od 10 igrača nastupala je na drugom krugu Zimske lige u Vinkovcima. U jednom danu odigrali su čak 5 utakmica.

U prvoj utakmici Požežani su pobijedili NK Nosteriu (Nuštar) rezultatom 1:0. U drugoj utakmici bili su bolji od Male škole nogometa "Lokosi" rezultatom 8:0. U trećoj utakmici limači ŠNK Slavonije porazili su HNK Vinkovce sa također uvjerljivih 3:0. U četvrtoj utakmici svladan je HNK Vukovar 91 rezultatom 1:0. U posljednoj utakmicu tog dana poražena je NK Šokadija (Stari Mikanovci) rezultatom 6:0. Ekipu je vodio trener Mario Raguž. 

Narednog vikenda ekipe Škole nogometa grada Požege ponovno nastupaju na Zimskoj ligi u Slobodnici i Vunkovcima čija se natjecanja približavaju samoj zavšrnici. 

 

Pročitano 2241 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 21 Siječanj 2015 15:46