Ponedjeljak, 01 Ožujak 2021 10:59

Ždrijebom određeni parovi 3. kola Županijskog nogometnog kupa

POŽEGA - U  prostorijama Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije danas su ždrijebom određeni parovi 3. kola Županijskog nogometnog kupa u kojem se još uvijek ne natječu trećeligaši Slavonija, Slavija i Kutjevo.

Svih pet parova su vrlo zanimljivi, a ipak najviše pažnje privlači ogled Dinama i Kuzmice, dva predstavnika Požeško slavonske županije u Međužupanijskoj ligi.

Kvalitetom u tu ligu svakako pripada i BSK Buk pa podjednako zanimanja privlači i njegovo gostovanje u Jakšiću. Još jedan od članova MŽNL je u Kupu, to je Lipik 1925 koji će u goste u Vetovo jednoj od najboljih momčad 1. ŽNL Graševini što sigurno neće biti lak zadatak za Milašinovićevu momčad.

Na požeškoj Rekreaciji će se igrati susjedski derbi, u goste Požegi dolazi Croatia iz Mihaljevaca, dok će sigurnog predstavnika u 4. kolu 1. Županijska nogometna liga imati iz dvoboja Dinama iz Rajsavca i  veličkog Papuka.

Treće kolo kupa se trebalo igrati 06. i 07. ožujka ali kako Stožer Civilne zaštite do 15. 03. nije odobrio natjecanja u 3. HNL i nižim ligama, kup se neće igrati u tom terminu. 

 

Parovi 3. kola : 

Graševina - Lipik 1925

Jakšić - BSK Buk

Dinamo (V) - Kuzmica

Požega - Croatia (M)

Dinamo (R)- Papuk 

 

Pročitano 648 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 01 Ožujak 2021 11:09