Petak, 12 Ožujak 2021 10:40

Narednog vikenda igra se 3. kolo Županijskog nogometnog kupa, Požega u subotu dočekuje Croatiu (M), a Dinamo (V) će u nedjelju ugostiti Kuzmicu

POŽEGA - Slijedom popuštanja mjera koje se odnosi na sportska natjecanja ovog vikenda u pogon će i požeško slavonski nogometni klubovi i to u Županijskom nogometnom kupu, odnosno u prvenstvu kada je riječ o trećeligašima Slavoniji, Slaviji i Kutjevu. 

Spomenuti trojac u natjecanje se uključuje u sljedećem krugu odnosno četvrtfinalu u kojem će ih dočekati pet pobjednika koje ćemo doznati u subotu i nedjelju nakon 3. kola Kupa. 

U subotu se igraju tri dvoboja, Jakšić na Jajarama dočekuje BSK iz Buka, Požega je domaćin susjedu iz Mihaljevaca, dok će se u Rajsavcu sučeliti dva županijska prvoligaša Dinamo i Papuk.

U nedjelju još dva zanimljiva susreta, posebice onaj u Vidovcima gdje se igra susjedski derbi Dinama i Kuzmice koji će puno toga reći o snazi oba takmaca uoči nastavka Međužupanijske nogometne lige.

U Vetovu odlična Graševina dočekuje Lipik 1925, momčad koja je u rangu više, ali i koja je bino pomladila momčad tokom zime pa su i tu sva tri znaka u igri.

Sve utakmice će se odlukom Stožera civilne zaštite odigrati bez gledatelja i uz strogo pridržavanje propisanih protuepidemioloških mjera.

Proljetni dio sezone u Međužupanijskoj nogometnoj ligi1. Županijskoj nogometnoj ligi Požeško - slavonskoj počet će 20. i 21. ožujka 2021. utakmicama 14. prvenstvenog kola. 

 

(Sportalo.hr)

 

Pročitano 635 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 12 Ožujak 2021 15:58