Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 22 Ožujak 2021 10:11

Slavonija poražena na gostovanju kod posljednjeplasirane Vuteks Sloge u 19. kolu 3. HNL - Istok

VUKOVAR - U onom iščekivanju kada će početi sezona iz više izvora smo dobili informacije kako će Vuteks biti puno ozbiljnija momčad u proljeće, da su se odlično i pojačali i pripremili, to su i pokazali već u uvodnih 180 minuta kada su uzeli 6 bodova, a podsjetimo, u jesen su skupili – 8! Protiv Slavonije odlična partija Davora Bratića koji je pogotku iz 59. minute dodao i asistenciju za Marića u 73. čime je zakaparena nova pobjeda Berarevićeve momčadi.

– Nakon punih 6 mjeseci isplivali smo sa posljednje pozicije. Nekom će biti smiješno, al to je veliki dan za nas!!! Na dobrom smo putu da hvatamo cilj. Puno posla još imamo, rada i muke. Poginut ćemo jedni za druge. Nadam se samo da neće zaustaviti ligu. Požega je sjajna ekipa, bili su bolji 1. poluvrijeme, a mi smo drugo bili fenomenalni. Vjerojatno sam danas najsretniji indijanac u gradu. Čestitke ekipi, a gostima želim sreću dalje. Okrećemo se idućem kolu, moramo ostati mirni i čiste glave i imati podršku od ovo malo ljudi koliko nas bodri – kazao je nakon utakmice Saša Berarević.

– Čestitke Vuteksu na zasluženoj pobjedi, dečki su svoje šanse iskoristili, mi svoje nismo i to je čitava priča. Mi smo ponovno bili bez četvorice prvotimaca, nama je to strašno puno, ne govorim to kao alibi, svi imaju svoje probleme, ali kada se kompletiramo vjerujem da ćemo biti ponovno na razini igara iz jesenskog dijela sezone. Ovdje je teško igrati, oni su navikli na taj teren koji je neravan, igraju čvrsto, bore se i što je najvažnije iskorištavaju šanse – mišljenje je Dalibora Bognara, trenera Slavonije.

Zanimljivo je da je na ovoj utakmici u momčadi Slavonije od 78. minute nastupio pomoćni trener, tridesetosmogodišnji Ninoslav Parmaković koji je zadnji nastup za Slavoniju u 3. HNL imao 23. 11. 2014. u Višnjevcu. "Plavi s Orljave" su ovim porazom pali sa 7. na 8. mjesto na ljestvici sa 28 bodova (8 pobjeda, 4 remija, 6 poraza). 

U 19. kolu postignuti su ovi rezultati :  Oriolik - Zrinski 2:0, Đakovo Croatia - Sloga (NG) 1:0, NAŠK - Valpovka 3:0, Graničar - Slavonac 2:0, Slavija - Vukovar 1991 0:0, Belišće - Vihor 1:0, Bedem - Čepin 1:0, Marsonia - Kutjevo 1:1, Vuteks Sloga - Slavonija 2:0.

Već u srijedu, 24. ožujka s početkom u 15,30 sati na svom Stadionu će igrači Slavonije odigrati utakmicu zaostalog, 17. kola protiv vodeće Marsonie, a u isto vrijeme u Oriovcu igrat će se i odgođeni susret istog kola između Oriolika i NAŠK-a.

U 20. kolu Slavonija će u subotu, 27. ožujka s početkom u 15,30 sati ugostiti NAŠK, a u isto vrijeme sastaju Zrinski - Bedem, Vihor - Slavija, Vukovar 1991 - Marsonia, Slavonac - Vuteks Sloga, Valpovka - Đakovo Croatia i Sloga - Oriolik. U nedjelju, 28. ožujka s početkom u 16,30 sati sastaju se Čepin - Belišće i Kutjevo - Graničar. 

 

 

Pročitano 610 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 22 Ožujak 2021 10:38