Ispiši ovu stranicu
Utorak, 23 Ožujak 2021 11:34

U srijedu, 24. 03. 2021., na treću godišnjicu odlaska Brune Bobana ponovno igraju Slavonija i Marsonia

POŽEGA - Igra sudbine, odgode utakmica u jesenskom dijelu sezone, pa odgoda početka proljetnog nastavka 3. HNL dovela je do jedne nevjerojatne podudarnosti, točno na isti dan kojeg se svi s tugom prisjećamo, ponovno će na teren dvije Brunine momčadi. Tog pretužnog 24. ožujka 2018. godine svi pamtimo gdje smo bili kad smo čuli vijest da se na terenu srušio Bruno Boban, s nevjericom smo pokušavali doznati što se događa, je li se ustao, oporavio, no nešto kasnije stigla je najgora moguća vijest – umro je Bruno Boban, u tom trenutku najbolji strijelac 3. HNL.

Otišao je Bruno kao pobjednik, kao najbolji! U tih 7 minuta svoje posljednje utakmice stigao je asistirati za vodeći pogodak Marsonie, svoj posljednji trofej osvojio je u dresu Slavonije, bio je to Županijski kup, koji bi i trebao nositi njegovo ime u trajno sjećanje. Ova dva kluba je vezao zauvijek kao što je u svom životu vezao mnoge prijatelje koji ga nikada neće zaboraviti.

I danas su u dresovima Marsonie i Slavonije mnogi koji su i tada bili na terenu, tada u Brodu, sada će se igrati u Požegi, a ne sumnjamo da će se mnogi taj dan ranije uputiti u Požeštinu i produžiti do Velike i Bruninog posljednjeg počivališta pomoliti se i svijećama odati još jednom počast mladiću koji je prerano napustio ovozemaljske travnjake.

A Bruno? Bruno će i u srijedu s nekog boljeg mjesta onim svojim osmjehom pratiti što rade njegovi prijatelji, i Plavi i Bijelo crni. Zaostala utakmica 17. kola 3. HNL - Istok između Slavonije i Marsonie igra se u srijedu, 24. ožujka s početkom u 15,30 sati na Stadionu kraj Orljave u Požegi, a i na tom susretu odlukom Stožera civilne zaštite neće biti gledatelja. 

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 645 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 23 Ožujak 2021 13:33