Ponedjeljak, 19 Travanj 2021 09:34

Slavonija odigrala neodlučeno, 3:3 na gostovanju kod Sloge u Novoj Gradišci, u 23. kolu 3. HNL - Istok

NOVA GRADIŠKA - Slavonija ima problem, neočekivan problem. U jesenskom dijelu sezone kada su prvi došli do vodstva to je bila “sigurna smrt”, sada se natječu sami sa sobom što više mogu prokockati. S druge strane domaća Sloga je pokazala karakter, mlada momčad nema respekta ni straha i vratila se iz pravog ponora. Gosti iz Požege su na pogon svog ubitačnog napadačkog tandema Peharda – Antunović došli do velikih 0:3 u prvom poluvremenu, i onda to sve prokockali.

Nadu Slogi je probudio Tomislav Marjanović iz kaznenog udarca, nakon toga potpuni povratak u igru režira Vinko Medvedović koji se bratom Jakovom naizmjence reda među junacima Sloge. Za kraj, u 80. minuti Tomislav Marjanović svojim drugim golom vraća stvari na početak, svakom po bod iz Nove Gradiške. 

– Ne bih znao što da kažem za današnju utakmicu, prvo poluvrijeme nismo bili na utakmici i sve što smo se dogovorili nismo napravili primili smo tri lagana gola i mogli smo dobiti još tri. U poluvremenu smo se dogovorili da zaboravimo prvo poluvrijeme i nakon odlične igre koju smo pružili u drugom poluvremenu mogli smo utakmicu i dobiti. Ja moram čestitati svojoj momčadi na ovakvom rezultatskom povratku i karakteru koji su pokazali – komentar je Miroslava Pavišića, trenera Sloge.

– Danas bih se složio da je bilo 1:1, mi smo bili bolji u prvom, Sloga u drugom poluvremenu. Jedino što sam tražio na poluvremenu je da nastavimo s istom igrom, da pritišćemo visoko a ne da se povučemo, a iz meni nerazumljivog razloga smo se povukli, na početku smo napravili nespretan penal, nakon toga su oni dobili krila, stisnuli nas i na kraju izjednačili. Ne bih se vadio na suđenje, ali moram spomenuti jednu dosta čudnu odluku, imali smo kontru, njihov je vratar napravio prekršaj van 16 i spasio gol, a onda od suca dobio žuti iako je po mom sudu u toj situaciji primjeren crveni karton. Ne znam zašto nam se ovo dešava, moramo analizirati zašto toliko padamo, nismo mlada i neiskusna momčad, posebno ne u zadnjoj liniji da ne možemo mirnije reagirati kada imamo vodstvo – mišljenje je Dalibora Bognara, trenera Slavonije.

Rezultati utakmica 23. kola : Slavonija - Sloga 3:3, Valpovka - Zrinski 1:2, Oriolik - Slavonac 2:0, Đakovo Croatia - Kutjevo 4:0, NAŠK - Vukovar 1991 1:2, Vuteks Sloga - Vihor 3:3, Marsonia - Bedem 4:0, Slavija - Belišće 1:2, Graničar - Čepin 2:0.

 "Plavi s Orljave" su trenutno na 8. mjestu trećeligaškog Istoka sa ukupno 34 osvojena boda u 22 utakmice (9 pobjeda, 7 remija, 7 poraza). U narednom, 24. kolu Požežani će ugostiti Valpovku (Valpovo). Taj susret igrat će se u subotu, 24. 04. 2021. s početkom u 17,00 sati na Stadionu kraj Orljave.

U isto vrijeme igrat će i Zrinski - Slavija, Belišće - Marsonia, Vihor - NAŠK, Vukovar 1991 - Đakovo Croatia, Kutjevo - Oriolik i Slavonac - Sloga. U nedjelju, 25. 04. 2021. s početkom u 17,00 sati sastaju se Bedem - Graničar i Čepin - Vuteks Sloga.

 

(sportalo.hr) 

Pročitano 419 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 19 Travanj 2021 12:47