Utorak, 20 Travanj 2021 07:27

Gostujuće pobjede Parasana i Lipe u 9. kolu 2. Županijske nogometne lige

POŽEGA -U nedjelju, 18. travnja, odigrane su sve utakmice 9. kola 2. Županijske nogometne lige Požeško - slavonske. Eminovci, Lipa i Parasan upisali su gostujuće pobjede, a Slaven je uvjerljivo slavio protiv Biškupaca na svom zamjenskom terenu u Pleternici.

U Badljevini su domaći Dinamo i Eminovci su odigrali zanimljivu utakmicu u kojoj su gosti iz Eminovaca pokazali malo više na terenu te su pobijedili minimalnim rezultatom 2-3. Odlično je krenulo za domaćina. U 12. minuti sudac pokazuje na bijelu točku, a Leonardo Mlinarić mirno pogađa za prednost domaćih, samo pet minuta nakon sudac dosuđuje još jedan jedanaesterac za domaće kojeg u pogodak pretvara Danijel Isić. Do kraja prvog dijela Ante Blažević i Bruno Crepulja vraćaju goste u igru, a sredinom drugog dijela Crepulja postiže drugi pogodak na utakmici i donosi svojoj momčadi nova tri boda.

Lipa je slavila na gostovanju u Ovčarama rezultatom 1-3. Josip Vukić i Marin Mijatović pogađali su u prvom dijelu za goste, a početkom drugog dijela Karlo Rabić svojim pogotkom rješava pitanje pobjednika i donosi svojoj momčadi nova tri boda. Kapetan Hrvoje Mijatović je zabio autogol i tako ublažio poraz Ovčara.

Prvoplasirani Slaven i dalje gazi sve redom, ovaj put su do vrha napunili mrežu gostiju iz BSK Biškupaca. Od početka je utakmica išla u jednom smjeru, to jest prema novoj pobjedi Slavena. Predvodio ih je Marko Blašković s tri pogotka, Robert Nović dodao je dva, a Antun Soldo, Andrej Peić i Petar Jozić po jedan.

Parasan se vratio sa dalekog gostovanja iz Prekopakre sa punim plijenom. Matej Ivanković je sa pet postignutih pogodaka praktički sam pobijedio Slavoniju, a s jednim pogotkom pridružio mu se Ivan Legac. Počasni pogodak za domaće postigao je Nemanja Sudar.

Sve utakmice 10. kola igraju se u nedjelju, 25. 04. 2021. s početkom u 17,15 sati. Sastaju se Parasan - Slaven, Lipa - Dinamo, Eminovci - Slavonija i BSK - Ovčare. 

 

(sportalo.hr)

Pročitano 574 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Travanj 2021 07:36