Četvrtak, 29 Travanj 2021 09:10

Slavonija na svom terenu uvjerljivo pobijedila Zrinski (Jurjevac) u 25. kolu 3. HNL - Istok

POŽEGA - Ono što smo nekako i najavljivali se i dogodilo, i Slavonija i Zrinski su potpuno neopterećeni, željni igre, natjecanja i pobjeda, pa su tako odradili svih 90 minuta u međusobnom ogledu na kojem je na kraju viđeno čak 9 golova. Isto tako smo najavili da gostima opasnost najviše prijeti od Ivana Antunovića i Mateja Peharde, a Antunović je to potvrdio već u 2. minuti. Moises je stvari vratio na početak u 25, a onda je krenuo spektakl do poluvremena.

Novo vodstvo Slavonije djelo je Mate Marčetića u 26, a već u 27. je 3:1, ponovno pogađa Ivan Antunović, a ludih 5 minuta zatvara Miran Horvat koji je vratio Zrinski u igru i smanjio na 3:2. Najbolji igrač jesenskog dijela sezone prije odmora kompletira hattrick, u 41 minuti pogodio je za 4:2. U nastavku se javlja i Matej Peharda, zabio je dva komada i odveo Slavoniju na četiri gola prednosti, to ni oni ne mogu prokockati, pa su gosti uspjeli samo uljepšati poraz preko Marcela

– Jako dobra, odlična utakmica! Prije svega čestitam svojim dečkima na pobjedi i ozbiljnom pristupu utakmici, mislim da smo sada baš “unutra”, uživamo u igri, uživam i ja na klupi. Što se utakmice tiče da bi bila dobra potrebna su dva dobra protivnika, Zrinski je definitivno iz te priče, odlična momčad, jako dobro posložena i što je najvažnije došli su igrati nogomet, i kod 1:0, i kod 3:2 i kod 6:2 igrali su svoju igru i svaka im čast na tome. Mislim da smo ušli u formu, idemo i dalje uživati u igri i iz kola u kolo pokušati biti još bolji – izjava je Dalibora Bognara, trenera Slavonije.

– Danas moja ekipa nije bila na razini proljetnih rezultata. Puno grešaka kao ekipa i puno individualnih grešaka što na kraju i nismo mogli proći drugačije i moramo iskreno čestitati igračima Slavonije na zasluženoj pobjedi kao i sucima današnje utakmice. Utakmica je bila jako kvalitetna sa puno ritma i puno lijepih golova i danas se protivnik tome može veseliti, a mi se okrećemo već sljedećoj utakmice da pokažemo da je ovo danas bio samo jedan loš dan – komentar je Josipa Milardovića, trenera Zrinskog.

 Rezultati 25. kola : Slavonija - Zrinski 6:3, Valpovka - Slavonac 3:1, Sloga - Kutjevo 4:2, Oriolik - Vukovar 1991 0:4, Đakovo Croatia - Vihor 2:1,Našk - Čepin 0:0, Vuteks Sloga - Bedem 3:0, Graničar - Belišće 1:1, Marsonia - Slavija 5:0.

"Plavi s Orljave" su se ovom pobjedom probili sa 8. na 6. mjesto i trenutno imaju 40 osvojenih bodova (11 pobjeda, 7 remija, 7 poraza). 

Narednog vikenda igrat će se utakmice 26. kola. U subotu, 01. svibnja s početkom u 17,00 sati sastaju se Slavonac - Slavonija, Zrinski - Marsonia, Slavija - Graničar, Belišće - Vuteks Sloga, Vihor - Oriolik i Vukovar 1991 - Sloga dok će u nedjelju, 02. svibnja u 17,00 sati igrati Bedem - NAŠK, Čepin - Đakovo Croatia i Kutjevo - Valpovka.

 

(sportalo.hr) 

Pročitano 604 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 29 Travanj 2021 13:48