Ispiši ovu stranicu
Subota, 05 Lipanj 2021 10:45

Slavonija u 32. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok poražena u Belišću

BELIŠĆE - U 31. kolu 3. Hrvatske nogometne lige Belišće je uspješno preskočilo još jednu prepreku na putu do naslova prvaka, možda i najtežu do kraja jer im slijede dvoboji protiv momčadi sa začelja, Slavonca i Kutjeva.

Požežani su stigli u Belišće bez Marčetića, Ivana Peharde i Jakova Jančeka, dakle u svakoj liniji je nedostajao jako bitan igrač, a Belišće to ne prašta. Toni Vinogradac je kaznio smušenost gostujuće obrane i rano donio vodstvo Belišću koje nakon toga više nije jurilo u napad nego mirno kontroliralo igru. Slavonija je 90 minuta bila bez prave šanse, tek nekoliko uzbuđenja, više kao plod straha ili respekta prema Pehardi i Antunoviću, no Stanić komotno može ostati bez ocjene nakon ovih 90 minuta.

S druge strane Majetić je imao nekoliko lijepih obrana, a nakon što je Salapić milimetarski pogodio Agatića koji je glavom pogodio za 2:0 sve je bilo odlučeno, novi bodovi ostali su Belišću koje do kraja mora osvojiti 4 boda iz dva susreta za sigurno osvajanje titule.

– Kraj je prvenstva, za nas je ovo bila utakmica za prestiž. Jako mi je žao što mi te utakmice prestiža ne igramo kompletni, ni u Vukovaru ni danas u Belišću mi smo bez važnih igrača, da sad ne nabrajam, puno je nositelja izostalo, a mi nemamo širok kadar da ih možemo nadomjestiti protiv ovakvih ekipa. Opet s druge strane moram dati minute i ostalim dečkima, oni su ih dobro iskoristili i danas i ranije, a imat će minutažu u preostale dvije utakmice. Nažalost i Ivan Antunović nam je načet, da je barem on u maksimalnom izdanju možda bi bolje zaprijetili Belišću koje je na kraju zasluženo slavilo – izjavio je Dalibor Bognar, trener Slavonije.

Rezultati 31 kola : Zrinski - NAŠK 3:0, Vuteks Sloga - Đakovo Croatia 1:0, Graničar - Oriolik 4:0, Marsonia - Sloga 2:0, Slavija - Valpovka 2:0, Belišće - Slavonija 2:0, Bedem - Slavonac 1:2, Čepin - Kutjevo 3:0, Vihor - Vukovar 1991 0:3.

Utakmice pretposljednjeg, 33. kola igrat će se u nedjelju, 06. 06. 2021. s početkom u 18,00 sati, a sastaju se Vihor - Zrinski, Vukovar 1991 - Čepin, Kutjevo - Bedem, Slavonac - Belišće, Slavonija - Slavija, Valpovka - Marsonia , Sloga - Graničar, Oriolik - Vuteks Sloga i Đakovo Croatia - NAŠK.

Posljednje, 34. kolo igrat će se u subotu, 12. 06. 2021. s početkom u 18,00 sati, a parovi su Zrinski - Đakovo Croatia, NAŠK - Oriolik, Vuteks Sloga - Sloga, Graničar - Valpovka, Marsonia - Slavonija, Slavija - Slavonac, Belišće - Kutjevo, Bedem - Vukovar 1991 i Čepin - Vihor.

(sportalo.hr)

Pročitano 378 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 08 Lipanj 2021 07:53