Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 14 Srpanj 2021 09:16

Slavonija će svoje prvenstvene utakmice 3. HNL - Istok u sezoni 2021./2022. igrati u Velikoj

POŽEGA / VELIKA - Nogometaši požeške Slavonije će prvenstvene utakmice 3. Hrvatske nogometne lige - Istok u natjecateljskoj sezoni 2021./2022. igrati na Stadionu u Velikoj jer je Stadion Slavonije van upotrebe.

Zapadna tribina Stadiona kraj Orljave otvorena je prije čak 67 godina odnosno 27. 07. 1954. te nakon nedavnog nevremena više nije upotrebljiva. Po najavama iz kluba u skoroj budućnosti ići će se u rekonstrukciju tog objekta odnosno rušenje postojeće i gradnju novih tribina.

Prva momčad Slavonije će tako trenirati i igrati u Velikoj dok će sve mlađe kategorije kluba trenirati i igrati utakmice na Sportsko - rekreacijskom centru odnosno na igralištima Nogometnog kluba Požega.

Na požeškoj Rekreaciji svoj privremeni dom su našli i nogometaši vidovačkog Dinama čije je igralište također neupotrebljivo nakon nedavnih poplava. Sve kategorije Dinama će trenirati i igrati na igralištima Požege.

Prve momčadi Požege i Dinama već su početkom ovog tjedna počele pripreme za novu sezonu Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod - Požega dok seniori Slavonije imaju prozivku i prvi trening u ponedjeljak, 19. srpnja u Velikoj.

Prvo kolo u 3. HNL - Istok i MŽNL SB - PŽ trebalo bi se igrati 21. i 22. kolovoza što će biti potvrđeno na plenumima tih liga, a tog vikenda počet će i nova sezona u 1. Županijskoj nogometnoj ligi Požeško - slavonskoj. 

Pročitano 520 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 14 Srpanj 2021 09:43