Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 09 Kolovoz 2021 13:32

Početnici i predpočetnici požeške Slavonije od nove sezone natjecat će se u Kvalitetnoj ligi mladeži Slavonije i Baranje

OSIJEK / POŽEGA - Još dvije mlađe kategorije Nogometnog kluba Slavonija će se od naredne sezone natjecati u Kvalitetnoj ligi mladeži Slavonije i Baranje, a radi se o početnicima (2011. i 2012. godište) te predpočetnicima (2013. i mlađi).

Godinama se već u Kvalitetnoj ligi mladeži uspješno natječu juniori, kadeti, stariji i mlađi pioniri Slavonije, a sada se priključuju i dvije najmlađe natjecateljske kategorije požeškog kluba.

Obje lige će u sezoni 2021./2022. imati po 12 klubova. To su : Osijek, Cibalia (Vinkovci), Vukovar 1991, Đakovo Croatia, Olimpija (Osijek), Hypo limač (Osijek), Grafičar - Vodovod (Osijek), Donji Miholjac, Željezničar (Slavonski Brod), Amater (Slavonski Brod), Nogometna akademija Nopo - Legen (Slavonski Brod) i Slavonija (Požega). 

Prošle sezone u ligama početnika i predpočetnika je bilo 9 klubova, a ove sezone novaci su Amater, Nopo - Legen i Slavonija.

Igranjem u ovim ligama najmlađi nogometaši Slavonije će imati jake utakmice u kvalitetnijem rangu i bit će spremniji za prelazak u više uzrasne kategorije, a klub se prijavio u ove lige na inicijativu i prijedlog voditelja omladinskog pogona Krešimira Brkića. 

Pročitano 766 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 09 Kolovoz 2021 14:19