Četvrtak, 26 Kolovoz 2021 13:52

Na Igralištu Grabovac u Mihaljevcima postavljene sjedalice na tribinu i u kućice za rezervne igrače

POŽEGA - Sredinom kolovoza uprava Nogometnog kluba Croatia postavila je 91 sjedalicu na zapadnu tribinu svog Igrališta Grabovac u Mihaljevcima.

Sjedalice su prevezene sa Stadiona Slavonije na kojem je dio sjedalica stradao u nevremenu koje je poharalo Požegu 25. lipnja ove godine, a one koje su ostale čitave vrijedni Mihaljevčani su iskoristili za svoje potrebe u dogovoru sa Javnom ustanovom Sportski objekti Požega i Nogometnim klubom Slavonija. 

Po 12 sjedalica postavljeno je i u svaku kućicu za rezervne igrače dok su u kućici za delegata montirane dvije sjedalice. 

Kako je ovog ljeta kroz projekt Požeškog športskog saveza i Hrvatskog olimpijskog odbora postavljen i sustav navodnjavanja na mihaljevačkom igralištu, nogometaši Croatie imat će sve preduvjete za dobre rezultate i u natjecateljskoj sezoni 2021./2022., a gledatelji sav potreban komfor na zapadnoj natkrivenoj tribini.  

Kako su već ranije potpuno obnovljene i preuređene svlačionice i klupske prostorije te nakon svih ovih radova, legendarni "Grabovac" se slobodno u budućnosti može nazivati Stadionom, a ne više igralištem. 

Pročitano 950 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Kolovoz 2021 15:50