Ispiši ovu stranicu
Utorak, 31 Kolovoz 2021 12:40

U nedjelju, 05. rujna 2021. igraju se sve utakmice 1. kola nove sezone 2. Županijske nogometne lige Požeško - slavonske

POŽEGA - Narednog vikenda počet će natjecateljska sezona 2021./2022. u 2. Županijskoj nogometnoj ligi Požeško - slavonskoj. Sve utakmice 1. kola igrat će se u nedjelju, 05. rujna kada se u 17,15 sati sastaju Parasan (Golobrdci) - Ovčare, Hrvatski dragovoljac (Drenovac) - Lipa (Stara Lipa), BSK (Biškupci) - Graničar (Bučje) i Dinamo (Badljevina) - Eminovci.

U ligi će se natjecati 8 klubova kao i prošle sezone. Hrvatski dragovoljac (Drenovac) i Graničar (Bučje) su ispali iz 1. Županijske nogometne lige dok je prošlogodišnji prvak Slaven (Gradac) ušao u 1. ŽNL, a od natjecanja je prije nekoliko dana odustala Slavonija (Prekopakra). 

Jovača (Marino selo) i naredne sezone će dozvolom Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije igrati u 3. ŽNL - Jug Nogometnog saveza Bjelovarsko - bilogorske županije gdje se natjecala i lane. 

U ovom rangu natječu se i dva kluba s područja grada Požege koji su i članovi Požeškog športskog saveza. To su Parasan (Golobrdci) i Lipa (Stara Lipa) koji će se i ove sezone boriti za sami vrh ljestvice. Parasan je prošlu sezonu završio na odličnom, drugom mjestu dok je Lipa bila četvrta. 

Posljednje, 7. kolo jesenskog dijela igrat će se 17. listopada.

Pročitano 694 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 02 Rujan 2021 15:59