Petak, 03 Rujan 2021 10:56

Seminar za trenere Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije održat će se u petak, 10. rujna u 18,00 sati na Stadionu u Velikoj

POŽEGA / VELIKA - Početkom nove natjecateljske sezone nogometni treneri dužni su poraditi i na osvježavanju svojih licenci pa je tako područni instruktor HNS-a Marin Smoje pripremio četiri okupljanja u četiri slavonske županije koje pokriva Nogometno središte Osijek vodeći računa o vremenu, troškovima i usklađivanju svojih natjecateljskih obaveza u klubovima. Seminari su namijenjeni za trenere sa UEFA "B", UEFA "A" i UEFA "PRO" licencama s područja Slavonije i Baranje.

Prvo okupljanje održano je u Osijeku, 31.08.2021. na stadionu „Gradski Vrt“, a predavač je bio trener prvoligaša Osijeka, UEFA "PRO" trener Nenad Bjelica koji je sa svojim stručnim stožerom održao pokazni trening. 

Naredno okupljanje je predviđeno za danas (petak, 03. 09.), a održat će se na području Vukovarsko-srijemske županije. Domaćin će biti stadion Cibalije, satnica također u 18,00 sati, a predavači su bivši prvoligaški igrači Goran Meštrović i Mladen Bartolović.

Nakon toga u petak, 10. rujna u 18,00 sati će Velika ugostiti trenere na stadionu Papuka s predavačem Damirom Bognarom, nogometnom ikonom Požeštine, bivšim prvoligaškom igračem Marsonie i Kamen Ingrada koji je bio i dugogodišnji kapetan požeške Slavonije, a trenutno je trener trećeligaša Slavije (Pleternica). 

Završni čin je u Slavonskom Brodu na stadionu Amatera, na Jelasu u petak, 17. rujna od 18,00 sati, a svoje bogato trenersko znanje i iskustvo mlađim naraštajima prenijet će iskusni prvoligaški treneri Ilija Lončarević i Miroslav Buljan.

Treneri bi na seminare trebali doći malo ranije kako bi na vrijeme bili upisani u tablicu i proveli sve predradnje vezane za epidemiološku situaciju (mjerenje tjelesne temperature, pregled COVID potvrde ili negativnog testa na virus COVID-19 ne starijeg od 48 sati). Prisustvovanje na seminaru je obvezno poradi procesa dobivanja licence (dozvole za rad) svih trenera u natjecateljskoj sezoni 2021/22.

Pročitano 494 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 10 Rujan 2021 13:45