Ponedjeljak, 13 Rujan 2021 06:47

Slavonija u 5. kolu 3. HNL - Istok poražena na gostovanju kod Sloge u Novoj Gradišci

NOVA GRADIŠKA - Kako smo u najavi pisali puno više toga za izgubiti su imali nogometaši Slavonije, porazom definitivno ispadaju iz nekakve ozbiljnije borbe za vrh 3. HNL čime se sezona već sada nakon ispadanja iz Kupa može proglasiti neuspješnom s obzirom na ambicije uoči nje. Naravno, serijom pobjeda ovo se može promijeniti, ali objektivno jedinstvena 3. HNL u sljedećoj sezoni je jako teško dostižna.

Sloga je pak trebala jednu pobjedu da “oživi”, Pavišićev dječji vrtić sa čak 9 “bonus” igrača ponovno je pokazao dinamičnu partiju, zaista u Gradišci unatoč lošem bodovnom učinku u dosadašnjem dijelu sezone mogu biti vrlo zadovoljni, ovoliko mladih i potentnih igrača nema ni jedan trećeligaš, a da i tako mladi mogu do bodova pokazali su protiv Slavonije.

Nikola Tomić bio je jedini strijelac u prvom poluvremenu, početkom nastavka s bijele točke poravnava Matej Peharda, da bi nakon toga slavlje Slogi donijeli Marjanovići, Tomislav je zabio za 2:1, a konačni rezultat postavio po treneru najbolji pojedinac susreta, 18-godišnji Marino

– Imali smo danas zahtjevnog protivnika za izvlačenje sa dna tablice, međutim moji igrači su pokazali da imaju karakter i da mogu odigrati dobre utakmice u kontinuitetu. Igramo dobro i u nekim utakmica dođe do izražaja naše neiskustvo i mladost, ali danas smo to sve uspješno odradili i pobijedili odličnu ekipu Slavonije. Čestitam svojim igračima na borbenosti i odličnoj predstavi – poručio je Miroslav Pavišić, trener Sloge.

– Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi. Više su željeli tu pobjedu nego mi, bili su konkretniji u završnici gdje mi nismo bili dobri u ovoj utakmici – kazao nam je Dalibor Bognar, trener Slavonije.

U 5. kolu postignuti su ovi rezultati :  Sloga - Slavonija 3:1, NAŠK - Čepin 0:0, Graničar - Slavija 2:1, Zrinski - Đakovo Croatia 2:2, Marsonia - Belišće, 1:0 Oriolik - Omladinac 2:1, Vukovar 1991 - Darda 3:1, Kutjevo - Slavonac 5:1, Bedem - Vuteks Sloga 2:4.

Utakmicu 6. kola "Plavi s Orljave" igrat će već u srijedu. 15. rujna s početkom u 18,00 sati u Velikoj. Sve ostale utakmice tog kola igraju se istog dana u 17,00 sati, a sastaju se : Slavonac - Darda, Omladinac - Vukovar 1991, Belišće - Oriolik, Đakovo Croatia - Sloga, Slavija - Zrinski, Čepin - Graničar, Vuteks Sloga - NAŠK i Kutjevo - Bedem.

(Sportalo.hr)

Pročitano 421 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 14 Rujan 2021 13:01