Četvrtak, 16 Rujan 2021 08:42

Slavonija i Marsonia odigrali neodlučeno u 6. kolu 3. HNL - Istok, utakmica prekinuta u 75. minuti zbog nestanka struje

VELIKA -  Na sekundu su se pojavile tmurne misli kada smo čuli za prekid u dvoboju Slavonije i Marsonije, srećom brzo su se razišle jer je ipak riječ samo o nestanku struje. Igrom slučaja dogodio se baš u 75. minuti čime je zadovoljen broj minuta pa se 1:1 piše kao konačni rezultat. Ovim raspletom sigurno su zadovoljniji gosti kojima je to prvi bod van Slavonskog Broda a uz to su nekoliko minuta ranije ostali s igračem manje nakon što je Letica zaradio drugi žuti karton.

Slavonija je do prednosti došla u samom otvaranju kad se nakon prekida najbolje snašao Mario Šipura i glavom prevario Kramera, no već u 11. minuti najbolji pojedinac gostiju Silvio Mihić zabija za poravnanje, a pokazalo se nakon 60ak minuta i za bod svojoj momčadi. 

– Negdje smo se očito zamjerili nekom, kad smo trebali dobiti Zrinski dogodila se sudačka greška, sada kada je Marsonia ostala s igračem manje, kada smo napravili izmjene i trebali jurnuti po drugi gol dogodi se ovo što se na ovom stadionu nikad nije dogodilo od 1999. kada su postavljeni reflektori. Što se utakmice tiče mislim da smo bili bolja momčad, bliže drugom golu od Marsonije kojoj čestitam na bodu i nimalo ne želim umanjiti njegovu zasluženost kada kažem da smo mi zaslužili pobjedu. Ništa, nećemo kukati, imamo dva dana za spremanje za dvoboj s Oriolikom koji je u sličnoj situaciji, nama se vraćaju Božić i Janček pa ćemo ipak biti u boljoj situaciji nego danas – rekao nam je Dalibor Bognar, trener Slavonije.

– Nismo danas bili na pravoj razini, s obzirom na prikazano moramo biti zadovoljni bodom. Moramo analizirati što nam se događa u gostima kako nam se slučajno isto ne bi počelo događati i u domaćim utakmicama. Po mom sudu i ukupno gledano nije to bila neka partija na razini 3. HNL, vjerujem da je jednim dijelom za to odgovoran i teren koji nije u dobrom stanju – rekao je nakon susreta Hrvoje Bušić, trener Marsonije.

u 6. kolu postignuti su ovi rezultati : Slavonac - Darda 1:2, Omladinac - Vukovar 1991 2:1, Belišće - Oriolik 5:1, Đakovo Croatia - Sloga 1:0, Slavija - Zrinski 3:1, Čepin - Graničar 1:1, Vuteks Sloga - NAŠK 4:1, Kutjevo - Bedem 0:3

Narednog vikenda igrat će se utakmice 7. kola. U subotu, 18. rujna s početkom u 16,30 sati sastaju se Oriolik - Slavonija, NAŠK - Kutjevo, Sloga - Slavija, Graničar - Vuteks Sloga, Zrinski - Čepin, Marsonia - Đakovo Croatia, Vukovar 1991 - Belišće i Darda - Omladinac. Posljednji susret tog kola odigrat će u nedjelju, 19. rujna u 16,30 sati Bedem i Slavonac.

(sportalo.hr)

Pročitano 494 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 16 Rujan 2021 14:33