Ponedjeljak, 20 Rujan 2021 12:14

Slavonija pobijedila Oriolik u Oriovcu u 7. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok

ORIOVAC - U dvoboju u kojem se tražila slamka spasa do prve pobjede sezone došli su nogometaši Slavonije, Bognar je ovaj put nadmudrio Bulata, ostavio prošlosezonsku tvornicu golova na klupi, uveo ih na odmoru i konačno došao do prve pobjede.

Krenulo je fantastično za Požežane, mlađi Antunović, Karlo, zabio je već u 2. minuti. Nakon točno pola sata igre Kristijan Lucić trese gostujuću mrežu pa se na odmor otišlo s miroljubivih 1:1. U nastavku najvažniji posao odrađuje Matej Peharda, poentira po peti puta ove sezone i donosi velika tri boda kojima požeški trećeligaš najavljuje bolje dane.

– Kad misliš da ne može gore uvijek se dogodi još nešto, kad protivnik povede nakon što si ga jednom darivao pa se vratiš, onda ga još jednom daruješ, a on to naravno koristi. Onda se dogode i kartoni, pa i ozljede… Jednostavno kao da smo upali u nekakav začarani krug, no možemo se izvući iz njega. Ne znam ni kako ćemo se skupiti za gostovanje u Zagrebu sa svim ozljedama i kartonima, no idemo dati sve od sebe, negdje se mora vratiti i okrenuti malo na našu stranu. Slavoniji čestitam na zasluženoj pobjedi, mislim da smo zaslužili barem bod s obzirom na prikazano, ali rezultat kaže drugačije – kazao je Ante Bulat, trener Oriolika.

– Danas smo svjesno ispremiješali sastav, imali smo plan završiti prvo poluvrijeme u egalu i onda u nastavku napasti sa svježim igračima, tako se i odigralo. Čestitam dečkima, nije bilo lako ni nama ni domaćinu, stvoren je imperativ pobjede, nije lako igrati takve utakmice a mislim da smo i jedni i drugi odigrali vrlo dobro. Žao mi je samo što nismo riješili utakmicu ranije, kod 1:2 imali smo dvije oči u oči situacije, a onda nakon toga Oriolik ima mrtvu za 2:2. Da su zabili i uzeli bod ne bi bilo nezasluženo, ali svakako mi je drago da je ovako završilo, nadam se da će nas ovo otkočiti za nastavak sezone – rekao nam je Dalibor Bognar, trener Slavonije.

U 7. kolu postignuti su ovi rezultati : Oriolik - Slavonija 1:2, NAŠK - Kutjevo 2:4, Sloga - Slavija 3:0, Graničar - Vuteks Sloga 2:0, Zrinski - Čepin 4:0, Marsonia - Đakovo Croatia 2:0, Vukovar 1991 - Belišće 1:1, Darda - Omladinac 5:1, Bedem - Slavonac 2:1.

U narednom, 8. kolu Slavonija u petak, 24. rujna u 16,30 sati u Velikoj dočekuje Vukovar 1991. U subotu, 25. rujna u 16,30 sati sastaju se Slavonac - Omladinac, Belišće - Darda, Đakovo Croatia - Oriolik, Slavija - Marsonia, Čepin - Sloga i Vuteks Sloga - Zrinski. U nedjelju, 26. rujna u 16,30 sati igrat će Kutjevo - Graničar i Bedem - NAŠK. 

 

(sportalo.hr) 

 

Pročitano 386 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 22 Rujan 2021 13:53