Ponedjeljak, 27 Rujan 2021 11:46

Slavonija poražena od Vukovara 1991 u 8. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok

VELIKA - Dopadljivu utakmicu odigrali su Slavonija i Vukovar 1991 a na kraju su bodovi ipak zasluženo otišli gostima koji su bili konkretniji i većim dijelom utakmice odlučniji, čvršći što im se na kraju i vratilo u obliku tri boda. Uvod je pripao Vukovaru, no sredinom prvog poluvremena Slavonija je pohvatala konce igre i bila više na Marijanovićevoj polovini, no baš u tom periodu dobre igre Plavih gosti dolaze do prednosti.

Vukovar je dobio prekršaj na sredini na samoj aut liniji, dva puta je domaća obrana imala loptu, samo je trebala kvalitetno raščistiti, no kako je to izostalo Sven Golub je u toj gužvi odlično reagirao i smjestio loptu u mrežu. U nastavak Bognar kreće s Plešićem i Jančekom, malo su Plavi ponovno živnuli, no Vukovar pokušava iz polukontre a tako i dolazi do drugog gola koji je praktično odlučio utakmicu. Na sredini terena Lugo je došao do lopte, oslobodio se čuvara, sjurio u kazneni prostor i tamo kao na pladnju poslužio Marka Ljaljića koji nema težak zadatak pogoditi za konačnih 0:2. 

– Čestitam gostima na pobjedi – maksimalno kratak je trener Slavonije Dalibor Bognar.

– Jako teška i jako važna pobjeda za nas. Bilo je bitno doći do bodova nakon poraza u Vrbi i remija s Belišćem, dečki su odradili posao na najbolji mogući način i vratili nas na put na kojem želimo biti. Mi imamo puno problema s ozljedama, i danas nam je nedostajalo sedam prvotimaca ali tim sam zadovoljniji jer su dečki koji su danas nastupili pokazali da se na njih najozbiljnije može računati, da i oni imaju kvalitetu boriti se za naslov prvaka i sigurno su opravdali povjerenje koje su dobili – poručio je Miroslav Bojko, trener Vukovara.

U 8. kolu postignuti su ovi rezultati : Slavonija - Vukovar 1991 0:2, Slavonac - Omladinac 3:0, Belišće - Darda 3:0, Đakovo Croatia - Oriolik 2:0, Slavija - Marsonia 2:3, Čepin - Sloga 3:0, Vuteks Sloga - Zrinski 1:2, Kutjevo - Graničar 1:1, Bedem - NAŠK 2:0.

U 9. kolu, u subotu, 02. listopada s početkom u 16,00 sati Slavonija gostuje kod Darde. U isto vrijeme igrat će i NAŠK - Slavonac, Graničar - Bedem, Zrinski - Kutjevo, Sloga - Vuteks Sloga, Marsonia - Čepin, Oriolik - Slavija i Vukovar 1991 - Đakovo Croatia. U nedjelju, 03. listopada u 16,00 sati sastaju se Omladinac - Belišće. 

(sportalo.hr) 

Pročitano 412 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 27 Rujan 2021 12:30