Ponedjeljak, 27 Rujan 2021 13:23

Pobjeda Parasana, poraz Lipe u 4. kolu 2. Županijske nogometne lige

POŽEGA - U nedjelju, 26. rujna odigrane su sve utakmice 4. kola 2. Županijske nogometne lige Požeško - slavonske.  Parasan i Hrvatski dragovoljac upisali slavlja kod kuće, dok su Graničar i Eminovci upisali gostujuće pobjede.

Graničar iz Bučja bio je najraspucaniji u ovom kolu, slavili su na gostovanju u Ovčarama visokim rezultatom od 2:8. Najraspoloženiji bio je Mirko Bošnjak koji je postigao tri pogotka, a njega su pratili Josip Šubara i Vinko Tomašević sa dva te Ivan Šimić s jednim pogotkom. Marko Ilić i Danijel Kovačević postigli su po pogodak za Ovčare.

Vrlo dobra i zanimljiva utakmica odigrala se u Staroj Lipi gdje su Eminovci na kraju slavili rezultatom 1:2. Obje momčadi su prezentirale dobru igru i otvoren nogomet, ali pobjeda je na kraju ipak otišla u Eminovce. Tomislav Smojvir je u 10. minuti doveo goste u prednost koju su držali i na odmoru. Na otvaranju drugog dijela domaćin se vratio iz kaznenog udarca, a strijelac je bio Goran Bradić. U 67. minuti Tomislav Smojvir postigao je drugi pogodak na utakmici, a s njim je i donio gostima pobjedu.

Parasan je na svom terenu minimalno slavio protiv Dinama iz Badljevine. Utakmica je protekla u nadigravanju momčadi gdje su i jedni i drugi stvarali dobre šanse, na kraju je domaćin iskoristio jednu više i zasluženo slavio. Prvo poluvrijeme mreže su mirovale, a puno više uzbuđenja bilo je u drugom poluvremenu. Domaćin dolazi do prednosti u 55. minuti kada je Marko Kokalović pogodio vlastitu mrežu. U 74. minuti Matija Zdešić je poravnao, a samo pet minuta nakon toga Ivan Legac ponovno seli prednost na stranu domaćina. U 83. minuti Zdešić drugi put na utakmici pogađa mrežu i poravnava rezultat, ali u 93. minuti Marko Kelemen donosi veliko slavlje domaćinu.

U Drenovcu je Hrvatski dragovoljac ugostio BSK iz Biškupaca. Odigrana je zanimljiva utakmica nakon koje su sva tri boda ostala u Drenovcu. Prvo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj igri bez postignutih pogodaka. U drugom dijelu domaćin prezentira bolju igru gdje stvaraju izglednije šanse, ali je realizacija izostala da bi ih gosti u 54. minuti iznenadili i preko Mihaela Kraljevića poveli. U zadnjih desetak minuta je Matej Garić s dva pogotka priredio preokret i donio svojoj momčadi nova tri boda.

Sve utakmice 5. kola igraju se u nedjelju, 03. 10. 2021. s početkom u 15,45 sati. Sastaju se Eminovci - Parasan, Graničar - Lipa, BSK - Ovčare i Dinamo - Hrvatski dragovoljac. 

(sportalo.hr)

Pročitano 349 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 28 Rujan 2021 09:38