Ponedjeljak, 04 Listopad 2021 10:06

U derbiju 5. kola 2. ŽNL Parasan odigrao neodlučeno u Eminovcima, Lipa poražena kod Graničara u Bučju

POŽEGA - Sve utakmice 5. kola 2. Županijske nogometne lige Požeško - slavonske odigrane su u nedjelju, 03. 10. 2021. Hrvatski dragovoljac i Graničar iz Bučja su slavili, a BSK i Ovčare te Eminovci i Parasan su podijelili bodove.

BSK je u Biškupcima ugostio momčad iz Ovčara, na kraju su momčadi podijelile bodove, a konačan rezultat bio je 4:4. Marko Mišić doveo je domaćina u prednost u 7. minuti, Marko Ilić je već u 14. poravnao, a u 19. Pero Vidović ponovno seli prednost na stanu domaćina. U 38. minuti Ilić postiže svoj drugi pogodak na utakmici i odvodi momčadi s neriješenim rezultatom na odmor. U drugi dio gosti iz Ovčara ulaze bolje, Danijel Kovačević u 58. minuti dovodi goste u prednost, ali samo pet minuta nakon toga Rajko Mijatović ponovno poravnava. U 70. Robert Kovačević ponovno dovodi goste u prednost, a u 87. Dražen Bradić iz kaznenog udarca postavlja konačan rezultat i ostavlja bod u Biskupcima.

Hrvatski dragovoljac se dobro namučio na gostovanju u Badljevini, ali su ipak na kraju uspjeli odnijeti sva tri boda. Konačan rezultat bio je 5:6 u korist momčadi iz Drenovca koja je s tom pobjedom preuzela vrh tablice, ali imaju isti broj bodova kao i Eminovci koji u nedjelju u derbiju kola baš gostuju u Drenovcu. Dragovoljac je imao velikih 1:4 na odmoru. Matej Garić postigao je dva pogotka, a Mario Hilčešen i Josip Brkić dodali su po jedan u prvom dijelu. Andrej Munić je postigao jedini pogodak za domaćina u prvom dijelu. Domaćin se u drugom dijelu malo razbudio pa se utakmica rasplamsala na sve strane. Brkić i Hilčešen postigli su po još jedan pogodak za goste, a Leonardo Mlinarić, Andrej Munić, Matija Zdešić i Stipo Šugić postigli su pogotke za domaćina u drugom dijelu.

Eminovci i Parasan su podijelili bodove, konačan rezultat bio je 1:1. Marko Kelemen doveo je goste u početnu prednost pred kraj prvog dijela. Nakon toga mreže su mirovale sve do 77. minute kada je Bojan Crepulja izjednačio i tako je ostavio bod u Eminovcima.

Graničar je u Bučju mirno slavio protiv Lipe rezultatom 3:0. U prvom dijelu mreže su mirovale, a u drugom se domaćin razigrao te su na kraju slavili i ostavili sva tri boda kod kuće. Josip Šubara načeo je goste u 58. minuti, u 74. je Zvonimir Prša udvostručio, a konačan rezultat postavio je Mirko Bošnjak dvije minute prije kraja susreta.

Utakmice 6. kola igraju se u nedjelju, 10. 10. 2021. s početkom u 15,45 sati. Sastaju se Ovčare - Lipa, Parasan - Graničar, Hrvatski dragovoljac - Eminovci i BSK - Dinamo. 

(sportalo.hr) 

Pročitano 391 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 08 Listopad 2021 10:55