Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 07 Listopad 2021 09:43

Kadeti Slavonije uvjerljivom pobjedom nad pakračkim Hajdukom osvojili županijski nogometni kup

PAKRAC - Kadeti požeške Slavonije jučer su u Pakracu u finalu Županijskog nogometnog kupa s uvjerljivih 1:6 (1:3) bili bolji od svojih vršnjaka iz domaćeg Hajduka. Čak četiri pogotka postigao je napadač Slavonije Karlo Kovre, a dva je dodao veznjak Toni Barišić. 

Pobjednički pehar je kapetanu Slavonije Ivanu Lončareviću koji je dan prije proslavio 16. rođendan, uručio delegat utakmice i tajnik Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije Damir Bognar. 

Za Slavoniju su kup osvojili igrači : Ivan Bezjak, Žarko Dominik Jakovljević, Ivan Lončarević, Lovro Blažević, Roko Mršić, Filip Prološčić, Matej Mihelec, Toni Barišić, Ivica Zeba, Karlo Kovre, Ivan Fahr i Lovro Čakalić te vratari Ivan Kraljak i Matko Deanović. Ekipu je vodio trener Krešimir Brkić.

U kup natjecanje kadeta ove godine se prijavilo četiri kluba. U polufinalu je Kutjevo na svom terenu poraženo od Hajduka rezultatom 0:6 dok je Slavonija u Požegi nakon jedanaesteraca svladala vidovački Dinamo konačnim rezultatom 6:5 (0:0). Kadeti Slavonije su ovajanjem Županijskog kupa stekli pravo daljnjeg natjecanja na nivou regije. 

 

Pročitano 491 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 07 Listopad 2021 14:59