Četvrtak, 07 Listopad 2021 12:49

Posijana trava na igralištu Nogometnog kluba Dinamo u Vidovcima

VIDOVCI - U srijedu, 06. listopada posijana je trava na glavnom i pomoćnom terenu Nogometnog kluba Dinamo u Vidovcima. Nakon što je igralište Nogometnog kluba Dinamo u Vidovcima ponovno uništeno u poplavi nakon nevremena koje je 25. lipnja 2021 poharalo Požeštinu, vrijedni članovi tog kluba krenuli su sa sanacijom i potpunom obnovom cijelog svog Sportsko - rekreacijskog centra.

Prvo je uklonjeno blato na igralištu s umjetnom travom kako bi se moglo koristiti za treninge Škole nogometa i rekreaciju. Zatim je OPG Hajzler sa svojim strojevima izvršilo pripremu zemljišta, a nakon toga je Niskogradnja Jurčak d.o.o. sa svojom teškom mehanizacijom poravnala travnjak na visinu koju su odredili geodeti. Potom je usitnjena zemlja, a ovog tjedna je posijana i trava.

Vidovčani se nadaju da će već najkasnije u jesen 2022. moći ponovno igrati na svom terenu. Radove je financirao klub, a pomogli su i Grad Požega i Hrvatski nogometni savez. Sve kategorije Dinama svoj privremeni dom su našli na požeškom Sportsko - rekreacijskom centru gdje igraju svoje službene utakmice. Seniori kluba i treniraju na pomoćnom igralištu NK Požega dok mlađe kategorije Dinama za treniranje koriste igralište s umjetnom travom i pomoćni teren u Vidovcima, a u Požegi samo igraju prijateljske i službene utakmice.

 - "Poštovani svi, sa velikim zadovoljstvom javljam, a na ponos svima koji su na bilo koji način vezani uz naš klub, da smo upravo uspjeli posijati travu kako na glavnom, tako i na pomoćnom terenu. Vjerujem da ćemo u narednom periodu svi skupa, krenuvši od naših najmlađih pa sve do najstarijih uživati u ljepotama našeg stadiona, kako kroz treninge i utakmice tako i kroz druženja…… Svi su dobrodošli i idemo ovu našu ljepotu koristiti na najbolji mogući način…., ponavljam, posebno oni naši najmlađi, jer to za njih i radimo.. Sportski pozdrav svima! " - izjavio je predsjednik Nogometnog kluba Dinamo Jurica Janković za klupsku stranicu. 

Pročitano 493 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 08 Listopad 2021 09:37