Ispiši ovu stranicu
Subota, 09 Listopad 2021 16:02

Slavonija pobijedila Omladinac (Gornja Vrba) u 10. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok

PLETERNICA - U petak je u Pleternici, Slavonija u prvom susretu 10. kola 3. HNL ugostila nogometaše Omladinca iz Gornje Vrbe te pobjedom nastavila put oporavka nakon katastrofalnog ulaska u sezonu. U desetom kolu nogometaši Slavonije konačno su pronašli put do domaće pobjede, kada se to notira ne čudi trenutačni položaj na ljestvici Bognarove momčadi.

Dugo su gosti iz Vrbe držali nulu, no u drugom dijelu dva puta se ukazao prošlosezonski prvi topnik lige Matej Peharda i donio slavlje Slavoniji koje je Marin Begić ugrozio s bijele točke, no ipak su Plavi uz Orljavu puno bolji nego u brdu Papuka pa su prednost sačuvali i barem privremeno se popeli u gornju polovinu trećeligaške ljestvice. 

– Mislim da su gledatelji danas mogli uživati u jednoj dobroj utakmici u kojoj smo na kraju zasluženo slavili. Tokom svih 90 minuta bili smo bolji no nismo na vrijeme uspjeli otvoriti goste koji su pokazali da su ozbiljna ekipa, odlično su se branili no na kraju smo ipak pronašli put do mreže i napokon domaćih bodova. Omladinu čestitam i želim sreću u nastavku prvenstva, mojim dečkima čestitke na pobjedi a Slaviji veliko hvala na gostoprimstvu. Pokazalo se da nam ovaj teren više odgovara od onog u Velikoj gdje isto tako imamo jako lijep prijem od domaćina, vidjet ćemo gdje ćemo igrati domaće utakmice do kraja jeseni, u Velikoj nas nije htio rezultat pa smo malo pokušali “čarati” – komentar je Dalibora Bognara, trenera Slavonije.

– Moji igrači su danas odigrali taktički dobru utakmicu gdje su se fantastično borili ali više od ovog nisu mogli i ja im čestitam na prikazanom. A Slavoniji čestitke na pobjedi i želimo im sretno dalje– riječi su Ivana Pavkovića, trenera Omladinca.

(sportalo.hr) 

Pročitano 350 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 10 Listopad 2021 17:15