Petak, 15 Listopad 2021 09:38

Juniori Slavonije pobjedom nad Slavijom osvojili Županijski nogometni kup

PLETERNICA - Na pomoćnom igralištu Nogometnog kluba Slavija u Pleternici jučer je odigrana finalna utakmica Županijskog nogometnog kupa u kategoriji juniora u kojoj je Slavija poražena od Slavonije rezultatom 1:3 (1:1). 

Domaći igrači pružili su jak otpor svojim vršnjacima iz požeške Slavonije i bili su blizu tome da pobjednika kupa odluče jedanaesterci. U ravnopravnoj utakmici gosti su poveli pogotkom Marka Jurića u 13. minuti, a izjednačio je Ivan Dražetić u 18. minuti.

U drugom dijelu svojim drugim pogotkom Marko Jurić dovodi Slavoniju u 64. minuti u vodstvo od 1:2, a konačnih 1:3 postavio je u prvoj minuti sudačke nadoknade Darian Begović. Pobjednički pehar kapetanu Slavonije Domagoju Pojeru uručio je delegat utakmice i povjerenik natjecanja Siniša Grubišić. 

Za Slavoniju su trofej kupa osvojili : Domagoj Pojer, Marko Jurić, Tin Kelebuda, Marko Milobara, Petar Mulc, Filip Jakobović, Martin Šubara, Roko Anić, Adam Jovanović, Mateo Ivanešić, Ante Novak, Luka Milosavljević, Jurica Rotim, Darian Begović, Kristian Kopilaš i Filip Margeta. Momčad je vodio trener Krešimir Brkić.

Juniori Slavonije su ovajanjem kupa stekli pravo daljnjeg natjecanja na nivou regije. Županijski nogometni kup su 06. listopada u Pakracu uvjerljivom pobjedom nad domaćim Hajdukom rezultatom 1:6 osvojili i kadeti Slavonije, a u ponedjeljak, 18. listopada s početkom u 15,30 sati u Požegi se u finalu kupa starijih pionira sastaju upravo Slavonija i Hajduk. 

Pročitano 535 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 15 Listopad 2021 10:06