Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 25 Listopad 2021 12:33

Juniori, kadeti i pioniri Slavonije četvrtfinale regionalnog kupa igraju protiv Marsonie (Slavonski Brod)

POŽEGA / SLAVONSKI BROD - Juniori, kadeti i stariji pioniri požeške Slavonije su osvajanjem Županijskog nogometnog kupa ostvarili pravo daljnjeg sudjelovanja na nivou regije. Sve tri kategorije će igrati protiv Marsonie (Slavonski Brod).

Već sutra (utorak, 26. 10.) s početkom u 15,00 sati na Igralištu NK Požega na Sportsko - rekreacijskom centru trebali su igrati juniori Slavonije i Marsonie u četvrtfinalu regionalnog kupa ali je susret odgođen na zamolbu Brođana koji imaju veći broj igrača u samoizolaciji. 

Drugi par je Grafičar Vodovod (Osijek) - Bedem (Ivankovo), a Osijek i Cibalia (Vinkovci) će protiv pobjednika ovih utakmica igrati u polufinalu. 

Stariji pioniri i kadeti Slavonije u srijedu, 27. listopada u 13,00 i 14,30 gostuju u Slavonskom Brodu kod Marsonie. Kod pionira drugi par je Frankopan (Rokovci - Andrijaševci) - Hypo limač (Osijek), a Osijek i Cibalia su slobodni u četvrtfinalu.

Kod kadeta drugi čevrtfinalni par je Jedinstvo (Donji Miholjac) - Vukovar 1991, a Osijek i Cibalia su također slobodni u četvrtfinalu. 

Parovi polufinala bit će određeni ždrijebom nakon četvrtfinalnih utakmica. 

Pročitano 406 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 25 Listopad 2021 14:14