Ispiši ovu stranicu
Utorak, 16 Studeni 2021 13:22

Juniori Slavonije pobijedili Marsoniu u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa za regiju Istok

POŽEGA - Odličnu utakmicu odigrali su jučer juniori požeške Slavonije i Marsonie (Slavonski Brod) u četvrtfinalu kupa regije Istok na Igralištu NK Požega na Sportsko - rekreacijskom centru. Iako postoji veliki rivalitet između ova dva kluba u svim mlađim kategorijama utakmica je prošla u više nego korektnoj igri i sportskom ponašanju.

U prvom poluvremenu nije bilo izrazitih prilika, a obrane nisu ostavljale puno prostora napadačima. U drugom poluvremenu domaćin je pojačao ritam uz puno više trke i agresivnosti što je na kraju rezultiralo i s dva pogotka koje su postigli Ante Novak u 53. i Roko Anić u 68. minuti.

Ovom pobjedom juniori Slavonije su se se plasirali u polufinale Kupa Nogometnog središta Osijek. U drugom četvrtfinalnom ogledu Grafičar Vodovod (Osijek) je još 27. listopada s uvjerljivih 4:0 svladao Bedema (Ivankovo) dok se Osijek i Cibalia (Vinkovci) se u natjecanje uključuju od polufinala. 

Za Slavoniju su plasman u polufinale ostvarili Domagoj Pojer, Filip Margeta, Filip Jakobović, Marko Milobara, Ivan Lončarević, Martin Šubara, Karlo Kovre, Roko Anić, Luka Milosavljević, Marko Jurić, Ante Novak, Jurica Rotim, Darian Begović, Adam Jovanović, Kristian Kopilaš i Petar Mulc, a vodio ih je trener Krešimir Brkić.  

Pročitano 516 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 16 Studeni 2021 13:51