Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 24 Studeni 2021 17:02

Juniori Slavonije uvjerljivo poraženi od Osijeka u polufinalu Kupa regije istok

POŽEGA - Juniori Slavonije poraženi su od prvoligaša Osijeka rezulatom 0:5 (0:0) u polufinalu Kupa Nogometnog središta Osijek. Utakmica je odigrana na glavnom terenu NK Požega na Sportsko - rekreacijskom centru. 

Slavonija je odigrala odlično prvo poluvrijeme koje je završilo bez pogodaka, a gosti su stvorili samo jednu pravu priliku. U drugom dijelu do izražaja je došla kvaltieta Osječana kao i duža klupa.

Trener Slavonije Krešimir Brkić u ovom susretu imao je samo 14 igrača na raspolaganju, a od toga trojica su još kadeti s tim da su kadeti Karlo Kovre i Toni Barišić bili i u prvom sastavu. Prvu zamjenu Brkić je morao napraviti već u 39. minuti kada se ozljedio veznjak Roko Anić.

U ovom važnom susretu za Slavoniju nisu igrali Martin Šubara, Karlo Antunović, Luka Mršić i Mateo Ivanešić koji su priključeni seniorima te Adam Jovanović i Kristian Kopilaš koji su u izolaciji. 

U drugom polufinalu u Osijeku je domaći Grafičar Vodovod poražen od Cibalie (Vinkovci) rezultatom 1:2 (0:2). Tako će u finalu regionalnog kupa igrati NK Osijek i HNK Cibalia. 

Pročitano 510 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 25 Studeni 2021 06:58