Utorak, 18 Siječanj 2022 12:03

Nogometaši Slavonije obavili prozivku i prvi trening u zimskim pripremama

POŽEGA - Nogometaši Slavonije jučer su na svom igralištu odradili prvi trening zimskih priprema za nastavak sezone 3. Hrvatske nogometne lige - Istok. Trener Dalibor Bognar, njegov pomoćnik Ninoslav Parmaković i trener vratara Mladen Trpčić obavili su prozivku i prvi trening na glavnom terenu, a tu će Požežani proći i kompletne pripreme dok bi domaće prvenstvene utakmice trebali igrati na Igralištu NK Požega. 

Stoper Matej Gomerčić je napustio svlačionicu Slavonije i nogomet će nastaviti igrati u županijskom prvoligašu Graševini (Vetovo), a upitan je i status mladog veznjaka Luke Mršića koji zbog fakultetskih obveza nije bio u mogućnosti prisustvovati treninzima i utakmicama u završnom dijelu jesenske polusezone te je izrazio želju za promjenom sredine.

Uz nekoliko kadeta i juniora  koji su priključeni treninzima seniorima, nova lica u plavoj svlačionici su Alen Jagodić (NK Požega) i Josip Dupor (NK Dinamo Vidovci Dervišaga). Većina pripremnih utakmica je već dogovorena. Protivnici su Slavonac Bukovlje (subota, 29. 01.), Oriolik Oriovac (nedjelja, 30. 01.), Cibalia Vinkovci (srijeda, 02. 02.), Kutjevo (subota, 12. 02.), a generalka će biti sa Slavijom Pleternica u petak, 18.02. Mjesta odigravanja utakmica utvrdit će se naknadno ovisno o  vremenskim uvjetima.

Prvenstvo trećeligaškog Istoka nastavlja se 26. i 27. veljače 2022. utakmicama 18. kola u kojem se sastaju : Slavonija - Bedem, Slavonac - Čepin, Slavija - Vuteks Sloga, Đakovo Croatia - Kutjevo, Belišće - NAŠK, Omladinac - Graničar, Darda - Zrinski, Vukovar 1991 - Sloga i Oriolik - Marsonia.

Pročitano 570 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 18 Siječanj 2022 13:17