Srijeda, 16 Veljača 2022 14:08

Croatia (Mihaljevci) pobijedila Kuzmicu i Slaven (Gradac) u prvim pripremnim utakmicama

MIHALJEVCI - Nogometaši mihaljevačke Croatie s pripremama za proljetni nastavak sezone 1. Županijske nogometne lige krenuli su 30. siječnja.

Nakon što je Gorana Vrgoča na klupi naslijedio mladi trener Marko Krmpotić momčad su pojačali Robert Jaroš i Tomislav Smojvir koji su prešli iz županijskog drugoligaša Eminovaca i  Dino Matošević.  Do kraja prijelaznog roka moguć je dolazak još nekog novog igrača. 

Croatia je na svom igralištu Grabovac odigrala i dvije pripremne utakmice. U nedjelju, 06. veljače Mihaljevčani su pobijedili Kuzmicu rezultatom 4:1. Pogotke su postigli Lovro Zeljko, Nikola Vasić, Anto Kavedžija i Mario Rudar. Jedini strijelac za Kuzmicu bio je Matej Karača. 

U nedjelju, 13. veljače Croatia je na svom terenu svladala Slaven (Gradac) rezultatom 3:1, a strijelci su bili Nikola Vasić, Anto Kavedžija i Ivan Bilić. Jedini pogodak za goste postigao je Josip Mušković.

Narednog vikenda nogometaši Croatie će na svom Grabovcu odigrati dvije utakmice. U subotu, 19. veljače će ugostiti  Graničar (Zagrađe), a dan poslije, u nedjelju, 20. veljače ponovno dolazi Slaven (Gradac).

Prvenstvo 1. ŽNL nastavlja se 12. i 13. ožujka utakmicama 14. kola, a završit će 05. lipnja utakmicama posljednjeg, 26. kola. U 14. kolu sastaju se : Mladost - Dinamo, Kaptol - Croatia (M), Slaven - Graševina, Sulkovci - Graničar, BSK Buk - Dobrovac, Croatia (DO) - Omladinac i Sloga - Kuzmica.

Prvo kolo Kupa NS PSŽ grat će se 05. i 06. ožujka, a parovi će biti određeni ždrijebom na plenumu klubova 1. i 2. ŽNL koji će se sutra (četvrtak, 17. 02.) s početkom u 18,00 sati održati u Kaptolu. 

Pročitano 576 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 17 Veljača 2022 14:21