Petak, 18 Veljača 2022 12:40

Nogometaši vidovačkog Dinama sutra igraju s juniorima Slavonije, Požega gostuje kod Tomislava u Donjim Andrijevcima

POŽEGA / DONJI ANDRIJEVCI - Nogometaši vidovačkog Dinama i Požege, članovi Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod - Požega već se tri tjedna pripremaju za proljetni dio sezone.

Tako će u subotu, 19. veljače u 14,00 sati na igralištu Slavonije igrači Dinama protiv juniora Slavonije odigrati novu pripremnu utakmicu.

Juniore Slavonije prije mjesec dana preuzeo je trener Krešimir Čuljak koji je i dugogodišnji bivši igrač kluba, a i godinama je bio trener mlađih kategorija Slavonije. Trener Krešimir Brkić je više od dvije godine vodio i kadete i juniore Slavonije odnosno otkako je trener kadeta Ninoslav Parmaković postao pomoćni trener Daliboru Bognaru koji vodi prvu momčad. Brkić koji je i voditelj omladinskog pogona kluba će tako sada voditi samo kategoriju kadeta. 

Vidovački Dinamo je nakon jesenskog dijela prvenstva završio na 8. mjestu sa 18 bodova (6 pobjeda, 7 poraza). Juniori Slavonije nalaze se na 4. mjestu Kvalitetne lige mladeži Slavonije i Baranje (od 12 klubova) sa 22 boda (7 pobjeda, 1 remi, 3 poraza). 

Nogometaši Požege će sutra s početkom u 15,00 sati u Donjim Andrijevcima protiv domaćeg Tomislava odigrati pripremnu utakmicu. Požega je prvi dio sezone završila na odličnom, drugom mjestu sa 31 bodom (10 pobjeda, 1 remi, 2 poraza) odnosno sa 3 boda manje od jesenskog prvaka Svačića (Stari Slatinik). Tomislav je trenutno treći sa 27 bodova (8 pobjeda, 3 remija, 2 poraza). 

U nedjelju, 20. 02. u 15,00 sati Požega će na igralištu Slavonije odigrati pripremnu utakmicu sa Batrinom, trećeplasiranom momčadi 1. Županijske nogometne lige Brodsko - posavske - skupine Zapad. 

Prvenstvo MŽNL Slavonski Brod - Požega će se nastaviti 12. i 13. 03. 2022. utakmicama 14. kola. Sastaju se Dinamo - Požega, Papuk - Slavonac, Hajduk - Slobodnica, Budainka Kolonija - Sikirevci, Mladost - NK Lipik 1925, Tomislav - Zadrugar i Jakšić - Svačić.

Pročitano 491 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 18 Veljača 2022 13:13