Srijeda, 23 Veljača 2022 09:47

Nogometaši vidovačkog Dinama u pripremnoj utakmici pobijedili juniore Slavonije

POŽEGA - Nogometaši vidovačkog Dinama, članovi Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod - Požega već se četiri tjedna pripremaju za proljetni dio sezone. U subotu je momčad trenera Krunoslava Podoljaka za protivnika imala juniore Slavonije koje su pobijedili rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je Ronaldo Hodak iz slobodnog udarca. 

Prije toga Vidovčani su u Vetovu (06. 02.) svladali županijskog prvoligaša Graševinu rezultatom 1:2, a pogotke za Dinamo su postigli Ronaldo Hodak i Valentin Mikić. U Kuzmici su 12. veljače igrači Dinama odigrali pripremnu utakmicu protiv Istre Tar u kojoj su poraženi rezultatom 2:4. 

Narednog vikenda nogometaši Dinama će odigrati dvije pripremne utakmice sa Slavenom (Ljupina) i Papukom (Velika). 

Dinamo je jesenski dio prvenstva završio na 8. mjestu sa 18 bodova (6 pobjeda, 7 poraza). Zbog obnove svog travnjaka Vidovčani su prvi dio sezone domaće utakmice odradili na igralištu NK Požega na Sportsko - rekreacijskom centru dok će drugi dio sezone domaće utakmice igrati u Kuzmici. 

Prvenstvo MŽNL Slavonski Brod - Požega će se nastaviti 12. i 13. 03. 2022. utakmicama 14. kola. Sastaju se Dinamo - Požega, Papuk - Slavonac, Hajduk - Slobodnica, Budainka Kolonija - Sikirevci, Mladost - NK Lipik 1925, Tomislav - Zadrugar i Jakšić - Svačić.

Prije nastavka sezone Vidovčani će u nedjelju, 06. 03. odigrati utakmicu 1. kola Županijskog nogometnog kupa s Požegom. 

Pročitano 311 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 23 Veljača 2022 13:06