Ponedjeljak, 28 Veljača 2022 09:24

NK Slaven (Gradac) osvojio 2. Memorijalni nogometni turnir "Ivica Zeba"

BUK - Drugo izdanje Memorijalnog nogometnog turnira Ivica Zeba na kojem sudjeluju tri kluba u kojima je pokojni Ivica nastupao u seniorskoj karijeri, Slaven Gradac, BSK Buk i Požega održano je jučer u Buku. Uoči turnira sve tri ekipe su na mjesnom groblju u Gradcu položile vijenac na Ivičino posljednje počivalište te se još jednom prisjetili svog prerano preminulog prijatelja.

Nakon što je prvo izdanje prošle godine održano u Požegi, ovogodišnje je organizirao BSK, dok je sljedeći sastanak 2023. godine zakazan u Gradcu gdje će goste dočekati i prijelazni pehar pošto je momčad Bernarda Raguža osvojila ovogodišnje izdanje.

Gračani su u prvoj utakmici priredili iznenađenje i slavili protiv Požege rezultatom 3:1, u drugoj je BSK slavio minimalno protiv Slavena, dok je u posljednjem susretu Požega s 2:1 bila bolja od BSK-a pa su Gračani zahvaljujući najboljoj gol razlici osvojili turnir.

Domaćin je nakon posljednje utakmice organizirao zajedničku večeru za sve sudionike, a već nakon ovog drugog turnira jasno je da će ovo zasigurno prerasti u dugogodišnju tradiciju, ne samo memorijalnu, nego i natjecateljsku jer se po pristupu svih ekipa vidjelo da je svima stalo i do rezultata.

(sportalo.hr)

Pročitano 522 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 28 Veljača 2022 09:31